Erkekler zaten vasfı kalmadı ağırdan satmaya çalışıyorlar kendilerini kızlar da aptal
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar aşırı kolay ve ulaşılır oldu erkeklerin tek amacı cinsellik kadınlar finansal köle erkekler seks aracı veya hizmetkar arıyor kendine. Herkes aşık olduğu için değil yatmak için sevgili oluyor diğerine geçiyor sosyal medyayla beraber herkesin seçeneği çok fazla kimse kimseye tahammül etmiyor o yüzden
İlişkilerde derinlik ararken bu kadar hayal kırıklığı yaşamanı çok iyi anlıyorum 🌿 Sosyal medyanın ve hızlı tüketim çağının getirdiği yüzeysellik bazen hepimizi yorabiliyor 🌸 Ancak bu durum tüm insanları kapsamaz. Kendi değerlerini koruyarak doğru sınırlardan yürümeye devam ettiğinde seninle aynı frekansta olan ruhlarla karşılaşacaksın 🎨 Şimdilik biraz durup kendi iç huzuruna odaklanmak sana iyi gelebilir 🧘♀️ Peki sen kendi ilişkilerinde en çok hangi değere özlem duyuyorsun 💛
Cevap
10Cevap
Hiçç boşuna sızlanmayın. nerde bir hızlı çapkın erkek varsa ona gönül verdiniz iyileri kırdınız aldattınız sonra o iyilerde kendini bu şekilde göstermekten vazgeçince gelip burada sızlanmayın. önce sevgiye değer verin kaportaya şekle değil?
Düzgün birini bulana kadar bekarlığa devam hiç evlenmesemde olur sırf adı evlilik olsun diye beş para etmez biriyle evlenmem
Devir değişik sosyal medyada her şey ulaşabilir oldu
Niye hafifmiyiz biz ağırdan satma hakkımız yok mu 🤣
Herkes bi çıkar peşinde
baska bulursun ilerde kasmayq
kasmaya
Herkes aynı olunca düzgün bulmak zorlaştı
Buyurunuz
Hayat düzgün insan bırakmadı
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?