Uzun süredir yalnız kalmamıştım. Uzun bir aradan sonra bugün ilk defa gerçekten yalnız kaldım.
İnsan yalnız kalınca ister istemez eski anıları, eski yaşanmışlıkları, hatta yaşanamamışlıkları hatırlıyor. Sessizlik, insanın zihninde yıllardır biriktirdiği ne varsa tek tek karşısına çıkarıyor.
Özellikle hafta sonlarının benim için, ailem için ne kadar özel olduğunu düşündüm. Birlikte geçirilen zamanların, aynı sofrada oturmanın, kalabalığın ve o sıradan görünen ama aslında çok kıymetli olan anların özlemi bambaşkaymış.
Bazı şeyleri insan kaybettikten sonra değil, sessizlikte kaldığında daha derinden hissediyor. Mümkün olduğunca kaybedince kıymet bilenlerden olmadım çok şükür 🥰
Ne kadar istesek, ne kadar özlesek de bazen elimizde olmayan şeyler yüzünden hayatın böyle olması gerekiyormuş deyip kabullenmekten ve yolumuza devam etmekten başka çaremiz kalmıyor.
Bazen ne kadar uğraşırsak uğraşalım, bozulmasın diye ne kadar emek verirsek verelim, biz ne yaparsak yapalım tek taraflı hiçbir şey yürümüyor. İnsan kabullense bile, zaman zaman yine de “Neden?” diye sormadan edemiyor maalesef.
Ama hayat devam ediyor. Ve bundan sonrası için Rabbim hepimize güzel günler görmeyi, güzel anılar biriktirmeyi; sağlıkla, sıhhatle, huzurla ve gönlümüzce yaşamayı nasip etsin.
Hepinize mutlu pazarlar… 🌸 Keyifli vakitler, güzel günler ve sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum. ❤️
Günaydınlar keyifli pazarlar diliyorum 🦋💐 kalabalık sofraları sever misiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kalabalık sofraları her zaman çok severim :))
Her zaman kalabalık sofralarınız olsun 😊
İnşallah sizinde :)
Cidden en son komple gidiyorum dediydin:)
Günaydın elhamdülillah
Teşekkür ederim
Evet severim guzel olabiliyor
Sevmem