Kendi ailemde çok dışlandım, annem ve babam bizi kendi tarafına çok ezdirdi, onlardan uzak etti. Hiç arkamız, kimsemiz yok, psikolojim bozuk, başkasının evinde, ailesinde olmak istemiyorum ben.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi ailemde çok dışlandım, annem ve babam bizi kendi tarafına çok ezdirdi, onlardan uzak etti. Hiç arkamız, kimsemiz yok, psikolojim bozuk, başkasının evinde, ailesinde olmak istemiyorum ben.
Cevap
2Cevap
Evlenmek zorunda değiliz kardeşim, istemiyorsan evlenme yinede psikoloğa gitmeni tavsiye ederim
Zorunda değiliz ama çevre böyle şartlar bu
Çevreyi s. et sen ilk önce kendine sonra da öz ailene bak.. şu hayatta ilk kendini düşün elalem ile aynı mez*ra girmeyeceksiniz
Ailemde ayni ve problemli babam kendi tarafıyla kendisi görüşüyor bizi ezdirir herkese bizi uzak tutuyor herkesten akraba yok kimse yok aile kavramim yok psikolojim bozuk ailem bile arkamda değil atanamadim evlilik lafları ediliyor ama ben istemiyorum ki
Yaşınızı öğrenebilir miyim ona göre tavsiye vereceğim birde mesleğiniz nedir
28 yaşındayım öğretmenlik bitirdim
Kardeşim benim, sen 28 yaşında olgun ve gelişmiş bir kadınsın. Artık ailenin veya başkalarının söylediklerini umursamaman gereken bir yaştasın. Maaş birikimin var ve birçok şeyi yapabilme imkanına sahipsin. Spora gidebilir, başka şehirlere seyahat edebilir, arkadaşlarınla dışarı çıkabilirsin. Kısacası, bunları yapmak için yeterli olgunluk ve yaşa sahipsin. Örneğin, benim de 29 yaşında ve evli olmayan bir kız kuzenim var. Başka bir kuzenim ise 25 yaşında ve işinde çalışıyor. Sen, ailenin söylediklerini dinleme; spora yazıl, kafanı meşgul et ve bir yandan da elinden geldiğince birikim yap. Eğer bilgisayarla ilgileniyorsan, internet üzerinden bir şeyler yapabilirsin. Evde evlilik konusu açılıyor diye istemediğin biriyle evlenmek zorunda değilsin. Biliyorum, zor; inan bana, her şey zor ama yine de imkansız değil. Ben de 23 yaşındayım ve ailemle geçmişten beri sorunlar yaşadım, hâlâ da aramız iyi olsa da sorunlar devam ediyor. Sana söyleyebileceğim şey şu: Bu yol senin ve bu yolda sadece sen yürüyeceksin. İstersen sevdiğin adamla, istersen tek başına... Bu yolu yürüdüğün için birçok konuda umursamaz olmalısın. Bana da her türlü laf ediliyor ama ben ciddiye almıyorum, sen de öyle yap. Son olarak profesyonel sağlık için psikoloğa gitmeni tavsiye ederim, sevgiyle kal. ✨
Çok teşekkür ederim ama atanamadim ki
Bana yaz*bilir m*sin*z, tavsiye vermek isterim
Sevdin adamın yanında olunca huzuru da bulunca yeni dogmusa dönersin
Nerden biliyon ya görücü olursa
Sevdiğini alamassan aldığını seversin nerden bileceksin senin için en hayırlısı belkide o
İstemiyorum
Neden tek başına bir ömür yaşamak cazip mi geliyor sana
Aynen
Sen biliyorsun
Haklısın zor bir adaptasyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu derin korku ve çaresizlik hissi o kadar anlaşılır ki 🌸 Kendi yuvanda güvende hissetmediğinde, başka bir ailenin içine girmek zihnine yeni bir tehdit gibi gelebilir. Ancak unutma, müstakbel eşinle kuracağın ev artık başkasının değil, senin kendi güvenli alanın olacak 🌿 Kendi sınırlarını çizmek ve geçmişin yaralarını sarmak senin elinde 💛 Sence kendi evinde neleri farklı yaparak o huzuru inşa etmek istersin? 🧘♀️