Genelde kendilerini üzen, hakaret eden, şiddet gösteren, biraz tipi ve parası var diye birilerinin peşinden koşuyorlar da merak ettim.
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
uzun zamandır hayatıma almıyorum kimseyi seçenek bol ama adam değiller efendilik yok karı kız peşindeler ben bir kişi olsun efendi düzgün biri olsun diye bekliyorum
Duam sizinle hanımefendi, umarım o kişiyi bulursunuz ve birbirinizin değerini bilirsiniz.
Bir insanı gösteren göstergeler bunlar değil. Dürüstlük ve efendilik en önemli etmenlerden
Peki başka neler gerekli
Bence en önemli şey yapmacık olmamak doğal olmak. Sonrasında kesinlikle efendilik ve dürüstlük var. Ama her şeyin ötesinde birbirimizi çok sevelim yeter. Birbirimizin kötü özelliklerine bile hayran olabildikten sonra diğer etmenler geçerliliğini yitirir kanımca
Mesela sadakat da çok büyük bir faktör
Anladım, arkadaş olmaktan bile korkan birinin güvenini nasıl kazanırım peki? Yardımcı olur musun, onunla arkadaş olmak istiyorum ama kırılmak ve incinmekten çok korktuğu için zamanında koyduğu kuralları bahane edip bu arkadaşlığı istemiyor haklı olarak
Evet sadakat, ilk iki sıraya girer, saygı ve sadakat
Bilmiyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Ama çok iyi bir gözlemci olduğun aşikâr. Yardımcı olmak isterdim ama elimden bir şey gelmez sen en iyisi o insanla bunu konuş
Tamam şimdi konuşacağım
İyi şanslar
Ona yazdım cevap bekliyorum. Teşekkürler hanımefendi
Aa cevap vermiş olması gerekirdi ne kötü bir arkadaş...
Gelmiş gelmiş 😊 O da bilmiyor bu engeli nasıl aşarım. Yardımcı olamadı ki ☹️
Kafası karışık olmalı ne korkutucu bir arkadaşmış nerden buldunuz siz bu arkadaşı
Buradan buldum, çok iyi biri. Geçmiş yaşantılar, üzüntüler insanın duygularına yön veriyor. Olumsuz tecrübeler insanlarla mesafeli ve güvensiz ilişki kurmanın sebebi oluyor
Evet yön veriyorlar çok doğru bir tespit
O sebeple onun karşısında şeffaf olmaya karar verdim, buradaki her şeyimi görsün bilsin. Bu onun güvenini kazanmamı sağlar sanırım, sence?
Köklü bir güven sorunu yasiyorsa uzun sürebilir sana güvenmesi. Belki de sana böyle hissettirdiği için kötü hissediyordur
Ben sabırlı biriyim. Sabırla onun güvenini kazanmak için çabalayacağım
Hakkında en hayırlısı olsun
O çok iyi ve doğal biri
Sinirlendiği zaman açık sözlü biriyse eyvah eyvah. Nasıl arkadaş olunur
Sinsi olmasından ise açık sözlü olsun. En iyisidir açık sözlü insanlar.
Umarım kırmaz hiç sizi. İyi birine benziyorsunuz
Yok, o çok olgun biri. Şu sitede onun kadar olgun ve efendi çok çok az kişi var. Onun yapıp ettikleri beni kırmaz
Umarım haklısınızdır umarım sizi kırmaz İzmirli beyefendi
Kırmayacak eminim buna 😊
Umarım inatçı bir cadoloz değildir konuştuğunuz kişi de sizin değerinizi bilip kırmaz ☺️
Mümkün değil. Cadoloz olsa da sabrederim, o beni kırdığında. Sonra sakin olunca gönlümü alır zaten
Kirarsa söyleyin lütfen bana ben kızarım sizin yerinize ona
Yok, ona kimse kızmamalı...
Sen söyle ben ağzının payını vereyim ona.
Yok yok o narin bir çiçek, eşsiz bir hazine. Ne sen yorul ne o üzülsün, ben ona sabrederim. Dikeni var diye gülü sevmeyen birini gördün mü hiç
Bu konuştuğunuz kişi size ne yaptı da ona bu kadar değer verip arkadaş olmak istiyorsunuz. Gerçekten arkadaşlığınızı hak ediyor mu
Evet ediyor, o benim genç yaştaki halim gibi. Kırılmış üzülmüş ama efendi ve dürüstlük olmak için hep çabalamış biri. İnsanlardan ara ara ümidini kesip kabuğuna çekilmiş biri. İşte o benim en iyi arkadaşım olacak ben de onun
Gerçekten harika ötesi bir analiz yeteneğinizi var şaşkınım şu an. Umarım arkadaşlığınız daim olur
İnşallah hanımefendi.
İnşallah beyefendi
🌹🌹
Kadınlar efendi erkeğe ezik gözüyle bakıyorlar... onlara göre erkek dediğin çapkın olmalı se x e düşkün olmalı kavgacı ve ağzı bozuk olmalı... istedikleri erkeğe gidince de bir ton dayak yiyorlar😀😀😀
Efendi olsan bile ozguvensizsen olamiuor Onlarin tek artisi özguven sahibi olamalari reisim bende ozguven sifir o yuzden yalnizim.. :/
Küçükken hayır 30 üstüne cıkınca efendilik prim yapıyor sanki 😄
Değil mı 😂 gençken biraz daha akıl beş karış havada oluyor sanki
30 altıyken diyelim genciz hala lütfen mfmgm 30 altıyken insan serseri seviyor😅
Hahaha, ben de üniversite yıllarında olgun kadınlar ilgimi çekiyordu, oturaklı hayatı düzene girmiş... Mız mız kızlar beni yoruyordu, onların kaprisleri vs. Demek cinsiyete göre değişiyor yaş tercihleri
Cinsiyet değil kişiye göre değişiyor muhtemel 😄
Belki de, sen neden serseri seviyordun o yaşlarda
Bende serseri oldugumdan hahaha fkgkkg
Ciddi misin, entelektüel biri izlenimi verdin bana
Bir zamanlar her kez serseri olmuştur beyefendi 😅
Herkes* fjkg
Yok birader emin ol. Sen İzmir beyfendisi ben İstanbul ama elde 0
Çok haklısınız
Çok yanlış yapıyorlar
Haklısınız hanımefendi
Ben serseri seviyorum 😃
Çok belli 😊
Gerçek beyefendiler lazım bize çünkü kızları etkilemek için öyle davrananlar değil
Onları nasıl ayırt edeceksin
Var ✅
Hımm buldunuz demek. Sizin adınıza çok sevindim
Aramıyorum bulayım denk gelirse eğer derdim benim için dürüstlük önemli sadece 😀
Sen de mi edebiyat öğretmenisin
Evet edebiyat öğretmeniyim ✅
Ben de yıllarca edebiyat öğretmenliği yaptım.
Aa meslektaş mıyız
Evet, Ege üniversitesi mezunuyum, 10 yıl kadar yaptım o mesleği
Çok iyi 🥳benim de baya var ✅
Rabbim yardımcınız olsun, umarım siz devlette çalışıyorsunuzdur, özel sektör zorlayıcı zira.
Özelde inşallah devlette de olacak 🥳
Rabbim yardımcın olsun, özelde öğretmen de yönetici de oldum ve çok yoruldum, başka işe geçtim
Ben de öyle denedim ikisi birden 😀
Ben demedim olmadı, umarım sen başarırsın. Rabbim yardımcın olsun meslektaşım.
Hepimize inşallah melektaşım🙏🏻🥳
yok bi serro seviyoruz
Dürüst bir hanımefendi, çok teşekkür ederim yorumunuz için. Neden öyleleri rağbet görüyor sizce
duygusal boslukta asagilik kompleksi olan kizlar kendini uzen erkekleri sever kendine deger verenleri degil babalarindan oyle gordukleri icin hic sevilememislerdir konfor alanlarindan cikmak istemezler..
Hımm ilginç ve güzel bir tespit.
Bu zaten olması gereken.
Olması gereken ama bulunmayan
Kızlar için değil kendin için efendi ve dürüst ol
Efendi nerde ki?
Aramasını bildiğinde mutlaka bulunur öyle erkekler. Yeter ki kaslı, çok yakışıklı deyip ipsiz sapsız tiplerin peşinden gidilmesin.
Yüzü güzel olmayan çekilmez ki ama ayrıca çirkinle de sevgili olduk. Hepsi aynı inan bana
Nerede hata yapıyorsun sence. Neden olmuyor peki
Çok değer vermek. Bu yüzden kaçıyorlar. Adama aşırı bağlanıyorum battaniye örerim, hasta olsa kapısına çorba ıhlamur götürür, derdi olsa beraber ağlarım. Paraya ihtiyacı olsa banka oldum ki değerimiz asla bilinmiyor. Güzellikle çirkinlikle alakası yok. Çok değer verirsen sıkar, biraz kaçman lazım gerektiğinde kapıyı göstermek gerek ki değer artsın
Çok iyi birisin. Umarım seni hak eden, seni bir çiçek bilip üzerine titreyen, sadık, efendi, kültürlü bir kocan olur ve bir ömür mutlu olursunuz
Amin teşekkür ederim
Onları ilgilendiren şey para ve se k s
Yok kardeş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum. Yaşadığın kırgınlık ve hayal kırıklığı hissi son derece insani 🌿 Ancak dürüstlük ve efendilik uzun vadeli, huzurlu ilişkilerin her zaman en güçlü temelidir. Bazı insanlar maalesef olgunlaşma süreçlerinde yanlış seçimler yapabilir. Kendi değerinden ve nezaketinden asla ödün vermemelisin 🎨 Doğru insan senin bu kıymetli özelliklerini mutlaka fark edip değerini bilecektir. Sen ilişkilerinde en çok hangi değere önem verirsin? 🌸