Efendi dürüst erkekle işi olmaz dürüstlük zaten kız ıcın sacmadır kac tane tanıdığım kız " gecen barda tanıştıkkk iç mimarmış çok kıskanççç diye anlattığı çocuk sanayi tekstilde son ütücü falan çıktı.. tehlike seviyor kızlar efendi çocuğu da bozuyolar sonra erkek yok adam gibi olmaz tabi bozdun çocugu
Bazılarına başta ilgi gösteriyor erkekler sonra da kötü çıkıyorlar, orada sonuca değil sürece bakmak lazım.
Şunu da söyleyeyim ki: hiçbir insan fiziksel işkence görmek istemez. Kendini sevmeyen kızlar mazoşist ruhludur evet o erkeğin verdiği acı ona konfor verir ama asla bir kadın "intihar" düşüncesi yoksa gidip s. refsiz bir erkeğin onu öldüreceğini bile bile o kişiyi seçmez.
Kızların çoğu hayal dünyasında yaşıyor bu adamı degistiririm zamanla düzelir falan gibi düşünür ve yanılır.
Ayrıca bu tarz kadınlarla ilişki kurmak zordur. Sen o adamın kârlı olduğunu düşünürsün ama toksiklerdir. Sevgi yoktur orada. Narsist adam yetersizligini kadını ezerek giderir, çünkü çocukken sevgi hissetmemistir.
Adamın bastirmasini seven kadın da sevgi görmemiştir çocukken.
Olayların sürecine bakmak daha iyidir. O kadın o adamı seçiyor fakat çoğu kez de bu tarz adamları secen kadınlar artık erkeklere nefret duymaya başlıyor ve uzak duruyor.
Şu konuda sana hak veriyorum ki, bir insan gerçekten sevgi istiyorsa artık bir şeylerin değişmesi gerekir. Sınır çizmesi gerekir. O kızların en büyük problemi değiştirme umudundan vazgeçip artık sevginin, ozsayginin nasıl bir şey olduğunu kendilerinin içlerinde hissetmesi gerekir.
İyi adamları seven kadınları da sevin. Onlar gerçekten pırlanta gibidir. Gerçek sevginin olmadığı yerde, taktigin olduğu yerde kimse kimseyi sevmiyordur.
Bir de biz travmatik bir toplumuz. Sevgiden, güvenden korkuyoruz. Kadınlar da erkekler için "duygularını göstermiyor" diyor mesela. Bize de duygusal olursak ezilecegimiz söyleniyor. Çünkü bizi sınıflandırmaya çalışıyorlar. Kadına estetik erkeğe de maskulenlik adı altında ürün satmaya çalışıyorlar.
Sen kadınlara kötü olup sevilme gayretinde olursan huzurun olmaz. Çünkü kötülük yapman için içinde vicdanını öldürmen lazım. Kin duygusu, intikam duygusu bizi maalesef tüketiyor. O yüzden o kadınlara acımak lazım. Bazı kadınlar biliyorum gözlerinde hissediliyor travmaları. Onlara acıyın. Size ihanet etseler bile hayatınızdan çıkarın fakat içinizden affedin kadınları. Kin tutmayın. Dünyadaki insanların hepsi sevmenin güzelliğini bilseler böyle şeyler olmazdı.
Ben hala olgun değilim tüm bunları yazarken ama benim olgun olmamam gerçeğin öyle olduğunu değiştirmez.
Belalarını ararlar onlar. Sonra bulurlar. Sonra evlenirler. Sonra adamı düzeltmeye çalışırlar. Sonra kanka yürümüyor yasa derler en yakın arkadaşlarına sonra boşanirlar. Efendi erkek doğudan evlenmeli sadık dürüst kürt kizlariyla evlenmeli. Kezbanlarla zaman kaybetmemeli