Geçti evin önünde duran şahsa, bir sıkıntı yok değil mi dedi, o da yok dedi ve gitti polis. Bu kadar mı yani
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maalesef önce video almak gerekiyor. Genelde o şekilde işlem yapıyorlar. Bugün ben de kamyonda kalan bir köpeği kurtarmaya çalıştım ama kamyon sahibini bulamadım ulaşamadım. 112 aradım. Ama bunları yapmadan önce her şeyi video çektim. Normalde mümkün değil ve kanunlara aykırı ama olur da o bildirdiğim kamyon sahibi bana ulaşırsa elimde delil var. Arama kayıtlarını falan da tutuyorum.
Hassasiyetin ve duyarlılığın için seni yürekten tebrik ediyorum 🌿 Yaşadığın çaresizlik hissini çok iyi anlıyorum. Ne yazık ki bazen prosedürler yetersiz kalabiliyor ama senin müdahalen yine de çok kıymetli 🌸 İçerideki durumun takibi için durumu kadın destek hatlarına veya muhtara bildirmeyi düşünebilirsin 💛 Şu an nasıl hissediyorsun, kendini biraz toparlayabildin mi? 🧘♀️
Cevap
5Cevap
Evet bu kadar bazılarınamgelmiyorlar bile
Bende aradım polis geldi kadın dedi ki bir şey yok çocuklar kavga ediyordu
Sen ne olsun istiyorsunuz knk
Oooof of coğrafya kaderdir m k
Ülkeden ne bekliyosn herkes duyardsız
Yeni yasadan sonra ne bekliyodunuz ki
Neymiş yeni yasa
Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin hazırlanan ve kamuoyunda çerçeve yasa olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun, TBMM Genel Kurulu'nda rekor sayıda oyla yasalaştı.
Düzenleme, 467 kabul, 87 ret, 7 çekimser, 2 mükerrer oyla kabul edildi.
Oy tercihleri partilerin kendi içindeki farklı tutumları da ortaya çıkardı.
Bu kanunla bu olayın ne ilgisi ar
O kadar
gelir gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?