İlk iş deneyimimde haksızlığa uğradım, emlak sektörüne tekrar başlamaya çekinmeli miyim?

Ben emlak işine girdim, yani liseden arkadaşım vesilesiyle, annesiyle bir Remax ofisi açmış, ben de girdim. Sertifikaları aldım, bütün gerekli her şeyi, kartvizit falan çıkarttık. Yani bana 20 bin TL’yi buldu. Sonra 2 tane portföy buldum, yani ev için yetki aldım. Tam çekime giderken annesi geldi, “Buse Hanım, sizinle konuşmak istiyorum.” dedi ve “Sizinle çalışmak istemiyorum.” dedi. Ben de “Şimdi mi zamanı, müşterilerim var ve bekliyorlar.” dedim. “Evet” dedi, “Ben istemiyorum, iyi duymadım hakkınızda.” dedi. Ben de “Ne alaka, ne duydunuz, söyler misiniz, açık olun.” dedim. “Anlayın.” dedi bana. Ben de tutamadım kendimi, ağladım çünkü çok hevesli başlamıştım ve daha 1 haftada iki tane müşteri getirdim. Ona da söyledim. “Bana ciro önemli değil.” dedi. Ben de çıktım sertifikamı alıp. Yani diyeceğim şu: Hevesle başlamıştım ve ilk deneyimimdi ve hevesim kırıldı, hayalim kırıldı, haksızlığa uğradım ve şimdi tekrardan başlamaya çekiniyorum, tekrar aynı şeylerle karşılaşır mıyım diye. Bilmiyorum, şu an biraz düşünüyorum açıkçası. Siz olsaydınız ne yapardınız?

İlk iş deneyimimde haksızlığa uğradım, emlak sektörüne tekrar başlamaya çekinmeli miyim?