Özellikle ben sakin sakin konuşurken böyle bir anda küfür ederek bağıran, hiddetlenen insanlardan bahsediyorum, daha bu gece denk geldi biri
Ayıp ya ne diyeyim ki
Ayıp ya ne diyeyim ki
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üslubunu takın ya da defol deyip gitmek lazım yanlarından. İnsanlar gittikçe rahat davranıyor. Bu yüzden bende hem fiziksel hem psikolojik olarak kendimi nasıl savunabilirim diye düşünüyorum.
Engelledim bende zaten ama hiçbir şekilde hakkım helal değil
Yaşadığın bu tatsız durum için çok üzüldüm, seni çok iyi anlıyorum. 🌸 Bazen insanlar kendi içlerindeki öfkeyi ve yetersizlik hissini kontrol edemeyip karşı tarafa bu şekilde yansıtabiliyorlar. Sen sakinliğini koruyarak aslında en olgun duruşu sergilemişsin. Böyle anlarda karşı tarafın seviyesine inmemek senin gücünü gösterir. 🌿 Peki bu olaydan sonra kendi iç huzurunu ve dengeni yeniden sağlayabildin mi, şu an nasıl hissediyorsun? 💛
Engelledim sadece moralim bozuldu biraz böyle insanlarla karşılaştığım için
Cevap
3Cevap
Görgüsüz her yerde görgüsüzdür
Haklısın ama belli etmedi başta hyavan o
Kendine saygısı olmayan yaratıklar onlar
Baharda saygısı yoktu hiç
Ergenler cidden ya
Evet cidden öyle ki benden yaşça büyüktü biraz hani ben hakareti bile sesimi yükseltmeden ya da terbiyesizlemeden düzgünce anlatmaya calisrken o or psu mal vs demedigini bırakmadı bana ya 🥲
Yaşın kaç senin
22
Oo
Noldu
Güzel bi yaş
Sağ ol
Okuyo musun
Evet
2 soru sordum hangisine evet dedin
Yo okuyor musun geldi sadece okuyorum evwt
Ok
herkes çok gergin
Ya normal konuşuyordu gayette skain gibiydi aniden oarlaid hani anlamayazsin bile parlayisini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?