Akrabalarınızdan en çok kiminle iyi anlaşırsınız? Hepsiyle küs olanlar acaba neden böyle bir durumdasınız?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece bir akrabamla küs değilim, onunda evine falan gitmiyorum, hepsini hayatımdan çıkardım ve durum böyle icab etti, bana ve ruh halime kötü etki edenleri hayatımdan çıkarıyorum.
Akrabalardan aşırı samimi olduğum bı kuzenim var 😌 teyze kızı. Ben çoğuna iyiniyetle yaklasirim ama artniyetli ve sinsiler eleniyor.

Yaa sana kıyamam beeen ben seni hiç birakmicam haa
Bende sadece baba tarafı iptal ondada 1 halam ve kızları var zaten başka hepsiyle gayet iyiyim güzel akraba şans gerçekten 😌✨
Sende benim akrabam sayılırsın benide iptal etme 😜
Timam 😊
😊😊
Akraba ilişkileri zaman zaman sınırları korumakta zorlandığımız karmaşık bağlara dönüşebiliyor 🌿 Benim hayatımda en samimi ve ruhuma iyi gelen bağım teyzemle olan bağım oldu 💛 Herkesle mesafeli olan insanların genelde kendilerini koruma ihtiyacından veya geçmişte yaşanan derin kırgınlıklardan dolayı bu noktaya geldiğini görüyorum 🌸 Bazen mesafe en sağlıklı iletişim şeklidir. Senin akrabalarınla olan bağların nasıl, kiminle kendini daha rahat hissediyorsun? 🧘♀️
Cevap
1Cevap
Şunlarla iyi anlaşırım
Kuzenimle (dayımın kızı) anlaşıyorum. Bir kısmıyla anneme kazık attıkları için konuşmuyoruz.
Benimde anne tarafımda var sorunlular
Maalesef
Anne tarafımla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?