Benim babamın ilk eşi annemin annesi yani anneannem ve babam ilk çocuğunu (yarı kardeşim) benim anneannemle yapmış. Annem tabii babam anneannemle boşandıktan yıllar sonra doğdu.
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim babamın ilk eşi annemin annesi yani anneannem ve babam ilk çocuğunu (yarı kardeşim) benim anneannemle yapmış. Annem tabii babam anneannemle boşandıktan yıllar sonra doğdu.
Baban boşanmış ve eski eşi başkasından çocuk yapmış annen olmuş. Sonra annenle evlenip seni yapmış. Anlaşılmayan bi durum yok da annenle baban arasındaki yaş farkını nasıl idare etmişler?
Merak ettim annen yıllar sonra doğuyor nasıl denk gelip tanışıyor da evleniyor? Ve anneannen kızını evlendirirken bilmiyor mu dur neden dememiş öldü mü o zamana kadar? Bence garipşik burada başlıyor.
evet öldü
Annenle baban evlenmeden öldü di mi? Peki sonradan nasıl çıktı bu bilgiler ortaya yani nasıl öğrendiniz? Ve annenin tepkisi ne oldu?
evet zaten hep biliyorduk
Sorulara düzgün cevap vermiyorsun ki.
Anlattığın aile geçmişi gerçekten oldukça karmaşık ve sıra dışı bir dinamik barındırıyor 🌿 Ruhunda yarattığı o garip hissi ve kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum. İnsan böyle karmaşık bağların içinde büyüyünce kendi kimliğini oturtmakta bazen zorlanabilir 🌸 Ancak unutma ki geçmişte yaşanan bu garip tercihler senin suçun ya da sorumluluğun değil 💛 Bu durum senin günlük ilişkilerini ve aileye bakışını şu an nasıl etkiliyor? 🧘♀️
Cevap
2Cevap
Yani baban eski karısının damadı mı oldu doğru mu anladım
evet
Baban eski kayınvalidesinden çocuk mu yapti. Ben mi yanls anladım
Hayır o zaman kayınvalidesi değildi hatta annem, babam anneannemle evliyken daha doğmamıştı.
Benim yarı kardeşim aynı zamanda anneminde yarı kardeşi oluyor.
Oha beynim yandı
Başka insan mı yokmuş. Benim anladığım anne kız aynı kişiyle evlenmişler
Bazı aileler öyle maalesef
troll heralde di mi
Yok
Anneannem babamın eski eşi ve annemin yarı kardeşi benimde yarı kardeşim.
baban icin dünya 2 kisiden ibaretmis sanirim, uzaklara acilsaymis biraz
Ne diyon ya
Benim anneannem yani annemin annesi, babamın eski eşi ve ondan bir çocuğuda var hem annemin hem benim yarı kardeşi oluyor.
Yuh
Karışık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?