Ne yapmalıyım ders çalışıyorum, inşaat sesleri yetmezmiş gibi bir de bağıra bağıra şarkı söylüyor, sinir oluyorum. Bağırmalı mıyım sus diye gizliden?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sıcakta
Onların yaptığı işi afedersin burada yapacak Adam sayısı sınırlıdır bir elin parmağını geçmez
İnşaat zaten sesli bir ortam, çalışanlar
Ne kadar sesli şarkı söylüyor bilmiyorum ama onlar için nırmal olduğunu düşünüyorum, matkap, kırıcı çalıştırmadığına dua et :)
Yoksa şarkı sesini ararsın
Eminim zorluğu da var ama hem ne dediklerini anlamıyorum bu arada inşaat sesinden daha Yüksek bağırıyor bin a yapımı bitmiş sadece boya vs yapıyorlar
Gürültüde ders çalışmaya çalışmak insanı gerçekten çok zorlar, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Ancak pencereden bağırmak anlık bir öfke boşalması sağlasa da sorunu çözmez ve seni daha çok yorabilir. Pencereyi kapatıp gürültü önleyici bir kulaklıkla odaklanmayı artıracak beyaz gürültü ya da klasik müzik açmayı deneyebilirsin 🎧 Belki de birkaç saatliğine yakındaki bir kütüphaneye gitmek ruhuna daha iyi gelir. Şu an ortamı biraz değiştirmek sana nasıl hissettirir 🌸
Sus artık diye sesli dedim yanlıs mı sence ve sustu kendim çıkmadım cama
Cevap
3Cevap
Ya araptir ya Kürttur susmazlar ya , uyarsan daha çok ses cikartirlar
Zaten onlardan buyuk ihtimalle ben ders calısamıyodum bağırdım sus artık dşye kendimi gostermedm. Ve sustu
Komik değil hos da değil ama iste dunde boyle yaptılar
Zabıtayı ara
Gelip ceza keserler
İste zabıta gelince susmus olsalar bosa aramıs olurum sustular bn sinirden sesli sus dedim duydu herhalde
Şu an ses yoksa sorun da yok demektir
Ancak bir daha ses olduğunda zabıtayı ara
Para cezası kesileceğini öğrenince asla yapmazlar
Zabıtayı ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?