Sürekli değer verdiğim arkadaşlar benden soğuyor ve saygısızlaşıyor, arkadaşlık ilişkilerimi nerede yanlış yönetiyorum?

Arkadaşlık ilişkilerimi yönetemiyorum hepsine karşı çok iyiyim ve hep destekleyici bir arkadaş olmaya çalışıyorum çalıştım ve benim için arkadaşlar aile kadar önemli bu yüzden herkese arkadaş demiyorum bir süre zarfında karşımdaki kişiye yakın gözüyle bakıyorum ve o sürede bana karşı saygısızlık veremeyecek kadar soğuk konuşacak kadar sıcak birisiyim herkesle hemen yakın olmayı sevmiyorum bu yüzden ona karşı çok iyi olmuyorum ama onun yakın arkadaşım olduğunu anladığımda onu çok seviyorum onu destekliyorum benim gözümde harika birisi oluyor ve bunu ona da gösteriyorum ve bir süre sonra o arkadaş bana saygısızca davranıyor benim davranışlarımı yanlış anlıyor ve ona ihtiyacım olduğunu onsuz yapamayacağımı zannediyor ve bana karşı hatalar yapıyor ve bunları da umursamıyorum alttan alıyorum ve sonrasında soğuyorum ve arkadaşlığı bitirdikten sonra karşı taraf hep geri geliyor ve ben bunu çoğu arkadaşlığımda yaşadım artık neden böyle oluyor anlamıyorum ve çok sıkıldım artık arkadaş bile yapmak istemiyorum aynı şeyler olur diye ne yapmalıyım yardımcı olun
Sürekli değer verdiğim arkadaşlar benden soğuyor ve saygısızlaşıyor, arkadaşlık ilişkilerimi nerede yanlış yönetiyorum?