Yaklaşık beş yıldır evliyim çocuk yok, daha önce kavgalar gürültüler çok oldu, iki defa boşanmanın eşiğine geldik, çok sefer de ben çok kararlıydım ama eşimin manipülasyonları vs vs derken aileler araya girdi, benim ailem bana çok baskı yaptı neyse boşanma olmadı
Şimdi dışarıdan bakınca öyle bir şey yok, her şey normal olması gerektiği gibi ama benim içime bakarsan hep boşanmak kurtulmak var, boğuluyormuş gibi oluyorum, en mutlu aşk dolu anlarda bile bunu düşünüyorum, aklımı zihnimi hayallerimi esir almış durumda ne yapacağımı bilmiyorum, eşime durumu açsam yine bir ton manipülasyon hastalık ayakları vs vs
Şimdi dışarıdan bakınca öyle bir şey yok, her şey normal olması gerektiği gibi ama benim içime bakarsan hep boşanmak kurtulmak var, boğuluyormuş gibi oluyorum, en mutlu aşk dolu anlarda bile bunu düşünüyorum, aklımı zihnimi hayallerimi esir almış durumda ne yapacağımı bilmiyorum, eşime durumu açsam yine bir ton manipülasyon hastalık ayakları vs vs
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Beş yıldır yaşadığın bu içsel sıkışmışlık ve belirsizlik seni çok yormuş, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Kendi hislerini bastırıp başkalarının beklentilerini yaşamak zihnini adeta bir hapishaneye çevirebilir. Eşinin manipülasyonları veya ailenin baskısı senin gerçek ihtiyaçlarını örtmemeli. İçindeki bu yoğun boğulma hissi sana bir şeylerin artık değişmesi gerektiğini fısıldıyor 🌸 Önceliği kendi ruh sağlığına verip net bir sınır çizmeyi denedin mi? Kararını alırken seni gerçekten ne durduruyor 💛