14 gü

Baskıyla yaptığım bu evlilikten çıkmalı mıyım yoksa kaderim deyip devam mı etmeliyim?

Eşim olacak şahıs beni ilkten taciz etti sonra da direkt benimle evlenmek için baskıyla zorbalıkla nikahı kıydırdı. Her şey bir anda oldu ve ne olup bittiğini de anlamadım... Sanki elim kolum ağzım bağlandı gibi çok şaşkınım bu duruma ve eşim olacak şahısla 2 haftadır filan yeni evliyiz ama hiç aramızda cima filan olmadı. Kendisi istiyor ama ben istemiyorum. Güvenim yok ona karşı bu nikahı da neden kabul ettim bilmiyorum. Hoca nikahımızı kıyarken bir anda gözlerim doldu bir anda hayır demek istedim ama diyemedim. Kınamayın lütfen bu zamana kadar hep evlenmek istedim ama hiçbiriyle olmadı. Kaderime razı mı geldim. Kimden intikam almak ister gibi kabul ettim bilmiyorum ama ben galiba günden güne bağlanıyorum. Kafamda onu da bitirmek de var gibi nikahı da ama işin kötüsü galiba sevmeye başladım gibi. Bağlandım gibi hatta ama bana da benimle oyun oynuyor gibi. Oldukça stresliyim bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum... Sizce ne yapmam lazım. Kendimden soğutmak istiyorum ve soğutamıyorum. Ayrılmak istediğimi söyledim benden ayrılmak da istemiyor. Mehir filan da istemiyorum artık, dedi bitsin bu nikah, bir anlık hataydı desem de, anlamıyor...
İnanın ki çok çaresizim bir yandan dini vazifelerim bir yandan da başka mevzular içinde kalakaldım. Açıklayamayacağım olayların içinde yaşıyorum.. Sizce bu durumdan vazgeçip ortadan kaybolmam mı lazım yoksa kaderim diye kabul etmem mi lazım?
Baskıyla yaptığım bu evlilikten çıkmalı mıyım yoksa kaderim deyip devam mı etmeliyim?