Kadınlar yüzünden mi türedi bunlar yoksa kimliğini mi kaybediyor erkekler
Eskilere bakıp odun gibi adam dediğiniz kişiler ailelerini kimseye muhtaç etmeden aslan gibi çalışır yorulur çabalarlardı
Şimdikiler kibarcıktan başka bir şey değiller
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar yüzünden mi türedi bunlar yoksa kimliğini mi kaybediyor erkekler
Eskilere bakıp odun gibi adam dediğiniz kişiler ailelerini kimseye muhtaç etmeden aslan gibi çalışır yorulur çabalarlardı
Şimdikiler kibarcıktan başka bir şey değiller
Ya çoğu kişi bunu erkek kaba olmalıdır şeklinde anlamlandırmış nedense anlayamadım
Prenses erkek diye takılanları hiç sevemem o ancak erkektir adam olamamıştır daha
Kız erkek birbirinden farklıdır herkesin kendi görevi vardır. Ve bu da illa kadın köle demek asla değildir. Aslında tam tersi şuanda eşitlik kavramıyla eril sorunu var ayriyeten kadına gereğinden daha çok fazla iş yükleniyor. Kadın da çalışır ama kendisine uygun meslekler vardır bu kadını küçümsemek değil tam tersi ona değerini vermektir bence. Herkesin yapısı farklıdır iki cins de yarışmak için değil birbirini tamamlamak için vardırlar
Yemin ediyorum sana helal olsun ya
Sağ ol ama doğruya da durup doğrusun demek lazımdı
Anlatmak istediğim bu işte
Ama millet keko odun öküz moduna çekmiş direk
Boş ver sen onları yani kendini bir kere anlatmaya çalıştın fazla anlatmak çoğunlukla boş yere oluyor maalesef
Yo zaten neyse boşverlerle geçiştiriyorum :))
Kadınlar bu hale getirdi, sürekli bitmeyen kalıba sokma arzuları erkekleri dişil enerjisi yüksek olan bir duruma götürdü. Şimdi de ağlıyorlar eril enerji diye.
Toplumsal rol değişimleri ve aile içi yetiştirilme tarzları yeni nesil ilişkileri derinden etkiliyor 🌿 Eskinin sorumluluk alan ama duygusunu saklayan yapısı ile günümüzün daha konfor odaklı tutumları arasında büyük bir fark var. Ne tek başına kadınların tutumu ne de erkeklerin değişimi; iki tarafın da beklentileri dönüştü 🌸 Bence özlem duyulan şey nezaketle harmanlanmış güçlü bir sorumluluk bilinci. Sence güçlü durmak ile kibar olmak bir arada bulunamaz mı 💛
Cevap
3Cevap
Bırak keko seveceklerine prenes erkek sevsinler ikiye bölünmezler en azından.
Kekolukla ne alakası var kardeşim
Kibarlığın prenseslikle ne alakası var. öküz mü olsun herkes. sövsün mü ya da .
Yav nediyosun Allah aşkına ne sôvmesi ne öküzlügü
Lafı başka yerlerden anlamaya çalışma prenses erkek dedigim
Karısının sırtından geçinen ev bakmaya maçasi yokken yok gelir ortak kafasında olan erkek
Lan öyle erkek mi var etraf da? hangi ülkedesin sen. evi arabası olmayanın yüzüne bakmıyor kimse. kadının üzerinden geçinen erkek diye bir şey yok varsa da azdır.
Bundan sonra prenses erkek olarak yaşamaya karar verdim umarım beyaz atlı prensim gelip beni kurtarır.
Prenses iyidir. Eve bakmak zorunda degil erkek, yuva ortak. Kadinlarda kiclarini kaldirip calissinlar. Erkekte yardimci olsun her konuda. Artik daha modern bir dunyadayiz. Her şey karsilikli.
Erkek eve bakmak zorunda...
Zorunda yani her şey ortak falan da değil
Kadının psikolojisi ayrı erkeğin ayrı
Erkek savaşmaya programlı kadında annnelık içgüdüsüne programli
Erkeğin verdiği mücadeleyi kadının vermesi demek erkeğin 10 yıkılacağı yerde kadının 60-70 yıkılması demek
Bunu niye anlamıyosunuz
Jxjxjxjxjxjxjxjdjdjdjxjdjdjxjdjxjxj
Tamam öyle olsun
Kadınlarin psikolojisi sağlam merak etme sadece zorluk gormemisler birde akilli kadin zaten evlenmez.
Öyle zaten bunu bu çürümeye karşı çıkan bütün kişisel gelişim uzmanlarida söylüyo
Erillik yok oluyo diyolar ama neyse ya boş ver 😂
Aynen akıllı kadın evlenmez akıllı adam evlenmez mükemmel düşünce
Aman yok olsun gitsin ne guzel artik karilar evlenmeden veriyor daha ne istiyonuz evlenip dertsiz basina dert mi alcan
Bu arada bekarlar cokmuyor daha geç yaslaniyor
Yazdığım soruyla verdiğin cevapların alakası yok muhtemelen Ergensin daha neyse iyi günler sana
Ben prenses erkeklerden razıyım. Kekolardan iyidir
Kekomu anladın bu dediğimden
İnşallah fazlasıyla prenses bi erkek olur hayatında
git ailene söle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?