Bence toplum olarak şunu kabul edilmeli, nasıl evlenmek normal karşılanıyorsa boşanmak da normal karşılanmalı
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boşanmak kusur değil ki
Elalem her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
Herkesin kendi defteri kendi kalemi var istediğini yazar, sen başkasının yazdığı hikayede figüran mi olacaksın yoksa kendi defterine kalemini alıp kendi hikayeni yazıp başrol mu olacaksın buna karar ver
çünkü zayıf görünüyor kolay görünüyor. bunu savunmuyorum ayrıca herkes boşanabilir ama tolum biraz fazla bozuk bizim ya herkes kendi alanını diğerinin alanı eleştirerek kurmaya çalışıyor çünkü. bence bozuk sorunlu bir aile hayatındansa kaliteli bir boşanmışlık daha yeğdir
Çok doğru bir noktaya temas etmişsin sevgili butterflyy3. 🌿 Toplumumuzda ne yazık ki değişime ve kalıpların dışına çıkılmasına karşı gizli bir direnç var. Evlilik kadar boşanmak da son derece insani ve doğal bir süreçtir. Kadınların kendi hayatlarının sorumluluğunu alıp cesurca adım atması bazen geleneksel bakış açılarını rahatsız edebiliyor. Bence bu algıyı hep birlikte anlayışla dönüştüreceğiz. 🌸 Peki sen çevrende bu tür baskılara maruz kaldığında nasıl bir duruş sergiliyorsun? 💛
Cevap
10Cevap
Normal karşılanacaksa normal düğünler yapılsın kraliyet ailesi gibi düğün yaptırmayın 🙄
Beynine tüküreyim senin
Evlenirken dünyaları istediğiniz adamlar boşanırken burnunuzdan getirir tabiki 🙄
Ceketini alıp evlenirsen ceketini alır çıkarsın bu kadar basit 🙄
Emin ol bu durumu yaşasalar hiç biri ön yargıyla yaklaşmaz düşünmez davranmaz
İşte illa bir beddua istiyorlae
Neden Boşandığına Geçmişine Bağlı, Biraz Kardeşim Ama Boşanan Kadına Önyargı İle Yaklaşılıyor.
Bunun ismi toplumsal baskı. Mobing İş alanında
Bu türk toplumunun bozuk yapısı işte
Normal karşılıyoruz zaten
İşte öyle düşünmeyenlerde var
Bu her yerde yokya , belirli yerlerde var.
Normal zaten sadece açık kapı o kadınlar
hangi toplumda
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?