Türkiye’de evlilik erkeğin üzerinde çok büyük bir yük. Abim evleniyor ve maddi yük bana kadar sıçradı. Ne düşünüyorsunuz?

Annem burma bilezik takmam gerektiğini söylüyor. Yoksa ayıp olurmuş. Gelin 2 tane ayrı düğün istiyor. Biri memleketinde diğeri İstanbul'da. Abim de direkt kabul etmiş ve kızı ikna edememiş. Bu bile çok kötü. Bence abim çok yanlış yaptı.

Annem bir de takıyı kıza takmam gerektiğini söylüyor. Saçmalıkların daniskası. İki düğün için iki burma bilezik 240 bin yapıyor. Bunları kıza takacakmışım. :)) Abime de ayrı bir şey takacakmışım. Babababababa olaylara bak sen hele.

Güncellemeler
41 dk
Ben yıllardır bu yüzden feminizmi eleştiriyorum, itin g tüne sokuyorum. Maskülizmi savunuyorum. Çünkü biliyorum. Erkekler bu ülkede mağdur. Hem de çok mağdur. Kızlar aç gözlü, görgüsüz. Erkeklere hiç yardımcı olmuyorlar. Şimdi yorumlarda bile ayı sürüsü gibi üşüşüp saldırganca yorumlar yaparlar. Çünkü çoğunda empati yeteneği 0. Bu yüzden Türk erkekleri yabancı kızlarla evlenmek istiyor haklı olarak. Ama Türk erkekleri de bence normal değil ve bozuk. Ama abim öyle değil. Düzgün biri. Ama karşısı
Güncellemeler
38 dk
Ama karşısındaki ne kadar düzgün acaba. Ben şahsen kıza hiçbir şey takmak istemiyorum. Kız hem elini hiç cebine atmıyor hem de çalışıyor bir de işte. Hem eşitlik var diyorlar hem de kız tarafı elini cebine atmıyor. Acaba konu ev temizliği, yemek yapma olunca da o abimin elini ev işine ve yemek yapmaya atmamasını sağlayacak mı? Yoksa eşitlik, hayat müşterek zırvalıkları ile çifte standart mı davranacak. Akp ye göre takılar kadınınmış. Bak sen şu işe yuh yani. Rezillik
Türkiye’de evlilik erkeğin üzerinde çok büyük bir yük. Abim evleniyor ve maddi yük bana kadar sıçradı. Ne düşünüyorsunuz?