Tipsiz ve ortalama olanlar da kendinden üstün gördüğü için konuşmuyor. Ben ne yapacağım kgkhlhkgjg ego kasmıyorum, kendileri söylüyor, kendilerini benim karşımda yetersiz bulduklarını. Bu arada giyimim tam açık ama kapalı tarz 🤣
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tipsiz ve ortalama olanlar da kendinden üstün gördüğü için konuşmuyor. Ben ne yapacağım kgkhlhkgjg ego kasmıyorum, kendileri söylüyor, kendilerini benim karşımda yetersiz bulduklarını. Bu arada giyimim tam açık ama kapalı tarz 🤣
İlginç bir yaklaşımla gelmişler doğrusu belki çok yakışıklı değillerdir ama kimse kimseden üstün değildir çok yakışıklılarda kendilerini çok üstün görüp karşısındaki insanı kullanacağını düşünüp hemen cinselliğe giriyorlar galiba sevgiyi herkes saldı
Güzel bir enerjiye sahip olman harika ama bu durum seni biraz sıkışmış hissettirmiş 🌸 İnsanlar bazen dış görünüşe odaklanıp karşısındakinin derinliğini görmekte zorlanabilirler. Özgüven eksikliği yaşayanlar geri çekilirken niyetini saklayanlar öne çıkabilir. Burada önemli olan senin nasıl bir bağ aradığındır. Dış görünüşün ötesine geçip seninle gerçekten ruhsal bir bağ kurmak isteyen insanlara şans vermelisin 🌿 Peki sen iletişim kurarken karşındaki kişide ilk olarak hangi değere bakıyorsun 💛
Cevap
8Cevap
Sen kendini ingiltere kralicesi sanıyorsun galiba😁
Yakışıklı olduğumu iddia etmiyorum 180 kumralım maaşım 120k, kendimi beğenmiş değil tam tersine karşı cinse karşı itaatkar ve pasifim ve de finansal köle :)
@Antarex nope
Şimdi buradan taliplerini çıkar bunlardan birini seçersin işte kör topal artık şansına ne çıkarsa
Kgkglhkg kim vurduya gitmeyelim hocam?
sansına artık bence burdan bulacaksanda adlı sıcıl kaydı al ve goruntulu konus ılk bulusmadan once
Demek özgüvensiz hepsi
Yakışıklı egosu da hiç çekilmiyo ağa
Tam açık ama kapalı tarz ne demek
Kız tesettürlü değil ama kapalı giyimi var sadece saçı açık
O nasil giyim askim dx
Konuşalım mı 😀
Sen kimsin ki?
Polis misin
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?