Aileniz hayatınıza saygısızlik eder mi?

32 yaşında aklı başında biriyim, evden işe işten eve.. çok nadirde sosyalleşme. Yaptığım iş zaten sosyallik içerdiği için hafta sonları yalnız kalmayı tercih ediyorum.

Her neyse iş yerinden birinin annesi vefat etti, benim de sorumlu olduğum bir bölge. İstanbul'dan kalktık 4 kişi cenazeye gittik. Eve gelip apar topar hazırlandım ve çıktık. Anneme söyledim, babam o sırada uyuyordu. Tekrarlıyorum 32 yaşındayım.

Neyse aradan 1 sa geçti, önce tadımı kaçıran bir mesaj attı annem, akabinde de babam bas bas bağırarak sen ap tal misin, sen geri ze ka li misin, kime sordun da elalemin cenazesine gidiyorsun, sana mı kaldı bilmem ne... düşünebiliyor musunuz? Açıp telefonu kızım Allah rahmet eylesin, kimdi tam olarak, bizim yapacağımız bir şey var mı diye bile sormadan abuk sabuk bağırıp çağırdılar telefonda insanların yanında (allahtan uzakta konuştum)

Hep böyleyiz hep Allah canımı alsın da bunlar da ben de kurtulayım şu rezil kepaze hayattan. İstiyorlar ki işten eve, evden işe gelip gideyim paramın da yüzde 75'ini onlara vereyim.

Güncellemeler
5 sa
Gncl
Aileniz hayatınıza saygısızlik eder mi?