Dün, hatta şakasına yazdım birine destek ol diye, mesaja bakmamış bile. Çok mu zor beğeni tuşuna basmak. Hepsinin gerçek yüzünü gördüm.
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün, hatta şakasına yazdım birine destek ol diye, mesaja bakmamış bile. Çok mu zor beğeni tuşuna basmak. Hepsinin gerçek yüzünü gördüm.
Cevap
3Cevap
Böyle insanlar sinsidir senin başarılı olmanı hiç istemezler
Evett zaten bu sürecte bunu gördüm. Engelledim onları, çok zor değil ufacık destek atmak ama gördükleri halde o beegeni tuşuna basmak zor geliyor işte.
Kimin ne olduğunu görmüş oldun işte
Evettt artık ona göre davranıyorum.
Bu işlerde maalesef öyle oluyor. Kimse önemsemiyor senin çabanı.
Evett insanın zoruna giden ben bunlara arkadaş dost dedim. Megerse tekmişim.
Evettt onu da gördüm. Allah güzel kalpli insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Evett sosyal medyada. 5 bin kişilik bir sayfam var hayırlısıyla daha da büyüyecek.
Yakın dediğim insanlar aslında bazen bize o kadar uzak ki... Rabbim yolunuzu açsın inşallah belli mi olur bir anda değişir her şey o zamanda siz onları umursamazsınız.
Engelledim zaten, insanın zoruna gidiyor ufacık bir şey aslında beğenmek, görmedikleri için değil bu arada. Görüyorlar ama tepkisiz kalıyorlar. Ama başkalarının paylastığı şeylere yorum yapıp beğeniyorlar. Bana gelince yok. İnsan en yakınlardan destek bekliyor ama hiç görmedim. Hatta tanımadığım kişiler daha destek oluyor.
Öyle yapıyorum, belkide Allah yardım etti de onların gerçek yüzünü gördüm.
Teşekkür ederim.
Başarıya giden yolda insanların gerçek yüzüyle de tanisirsin ozamn kim dost kim düşman seçebilirsin
Kimse kalmadı yanımda. Yeni insanlar tanıyorum onlarım gerçekten yardımını görüyorum ama eskiler yok oldu. İnsan üzülüyor cünkü zor bir şey değil begeni tuşuna basamak ama istemiyorlar destek olmak zor geliyor demekki
Ne güzel aslında pis insanlardan uzaklasiyorsun iyi sanıp bu insanlara ömür harciyacaktin şimdi öğrenmiş oldun güzel bir kazanım senin acindan
Krizi fırsata çevirmek lazım bu durumlarda 🙃
Evett bende öyle düşünüyorum gerçek yüzlerini gördüm. Ben bu kadar beklemiyordum doğrusu. Hepsi beni destekler diye düşündüm ama yok. Allah güzel kalpli insanlarla karşılaştırsın bizleri.
Amin amin yolun bahtin açık olsun ne işine başlamıstin tabi söylemek istersen şöyle
hevesin kırılmasın
Hepsini engelledim sinirden. Çok zor bir şey değil baska şeyleri beğenip yorum yasıyorlar ama bana gelince ufacık şeyi çok görüyorlar. Hiç tanımadığımk kişiler daha destek oluyor
Evett bunungeçte olsa anladım. Sadece kendime yaslanıyorum artık.
Evett haklısınız aslında gerçekten çok iyi insanlar da var. Bunlar çürük cıktı diye hayata insanlara küsmek doğru olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu durum seni epeyce kırmış ve yalnız hissettirmiş 💛 Yola çıkarken en yakınlarımızdan onay ve destek beklemek çok insani bir ihtiyaç. Ancak bazen insanlar kendi telaşlarından veya beklentilerimizin farkında olamadıklarından böyle duyarsız kalabiliyor. Bu durum işinin değerini ya da senin emeğini asla düşürmez 🌿 Enerjini seni görmeyenlere değil, kendi potansiyeline ve işine odaklamaya ne dersin? Pekı bu kırgınlığı bir kenara bırakıp kendi yolunda yürümek sana nasıl hissettirir? 🌸