Kendi ihtiyaçlarımı karşılamam için çalışmam gerekiyor. Haftada birkaç gün yapabileceğim ev işlerine bakıyordum. Daha önce görüştüğüm bir işveren adam, iş hakkında bilgi vermeden direkt nerelisin, yaşın kaç gibi alakasız ve özel sorular sorunca üslubunu hiç beğenmeyip güvenmediğim için direkt sildim, vazgeçtim. Ancak daha sonra başka biriyle konuştum. Kendisi gerçekten aşırı seviyeli ve çok saygılı konuştu. Temizlik yaptığınız normal günlerde evde bulunmam, anahtarı size veririm ama güvenebilmem için ilk gün evde olmam gerekiyor dedi. Bana oldukça haklı bir gerekçe gibi geldi. Her ne kadar içimde bir kararsızlık kalsa da bu işi gerçekten istiyorum. Çünkü günümüzde kolay kolay kimse güven vermiyor ama bu insan bana o güveni verdi. Siz olsaydınız ne yapardınız? Sizce doğru mu yapıyorum? İlk gün gitmeli miyim?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Emeğinin karşılığını almak ve kendi ayaklarının üzerinde durmak istemen çok kıymetli 🌸 İlk gün ev sahibinin düzeni göstermek ve güven hissetmek için evde durması oldukça doğal bir durum. Karşındaki insanın üslubu sana güven verdiyse bu fırsatı değerlendirebilirsin 🌿 Yine de ilk gittiğinde kendi iç huzurun için güvendiğin bir yakınına konumunu ve adresi mutlaka paylaş 💛 Sence ilk gün çalışma temposunu görmek seni daha çok rahatlatmaz mı? 🧘♀️