Ev temizliği işinde ev sahibinin ilk gün evde olması normal mi, siz olsanız gider miydiniz?

Kendi ihtiyaçlarımı karşılamam için çalışmam gerekiyor. Haftada birkaç gün yapabileceğim ev işlerine bakıyordum. ​Daha önce görüştüğüm bir işveren adam, iş hakkında bilgi vermeden direkt nerelisin, yaşın kaç gibi alakasız ve özel sorular sorunca üslubunu hiç beğenmeyip güvenmediğim için direkt sildim, vazgeçtim. ​Ancak daha sonra başka biriyle konuştum. Kendisi gerçekten aşırı seviyeli ve çok saygılı konuştu. Temizlik yaptığınız normal günlerde evde bulunmam, anahtarı size veririm ama güvenebilmem için ilk gün evde olmam gerekiyor dedi. Bana oldukça haklı bir gerekçe gibi geldi. ​Her ne kadar içimde bir kararsızlık kalsa da bu işi gerçekten istiyorum. Çünkü günümüzde kolay kolay kimse güven vermiyor ama bu insan bana o güveni verdi. ​Siz olsaydınız ne yapardınız? Sizce doğru mu yapıyorum? İlk gün gitmeli miyim?
Ev temizliği işinde ev sahibinin ilk gün evde olması normal mi, siz olsanız gider miydiniz?