Sınıfımda bi kız var, aşağılayıcı, sana mal'sın ne kadar… böylesin, sürekli kalbini kıracak bir şeyler diyor. Ben de alıngan insanım, aram bozulmasın diye susuyorum ama alınıyorum. Napmam lazım, nasıl davranmam lazım
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Susarsan tepene çıkar. Sende zekice savunacaksın kendini ve öfkelenip ona istediğini vermeyeceksin. Baktın o öfkelenip üzerine geliyor o zaman layığını da vereceksin. Kavgalarda ilk saldıran taraf suçlu olur genelde ve olayı başlatan da sen olmuyorsun. Eğer herkese karşı böyle ise düzgünce konuşmayı deneyin önce ve böyle davranmasının ona yakışmadığını belirtin.
Bozulursa bozulsun böyle biriyle sende kendini mesafe Koru onun her lafı altında niye kalıyorsan
Ha onla tartışırsam biliyorum tüm sınıf düşman olur örnek görmüştüm
Anlamıyoki karekterinden belli nasıl insan olduğu
Böyle bir insanla aram bozulsa ne olur bozulmasın ne olur bu tiplerden uzak dur yüksek egolu kişiliği oturmamış kendini bir şey zanneden karaktersizin teki
Bende senin gibi düşünüyorum ama onla aram bozulursa tüm sınıf düşman olur biliyorum
Tüm sınıf niye düşman olsun ki eğer tüm sınıf yalnızca bir karaktersize göre hareket ediyorsa demek hiçbirisi işe yaramaz karakteri olmayan kişili oturmamış insanlar topluluk
O kız zaten herkese aşağılayıcı bana değilde biriyle tartışmıştı sınıf hep o kızı ezdi konuşmadılar
Dediğim gibi o zaman sınıf çok fazla ezik bir sınıf bir kişinin lafıyla hareket ediyorlarsa yazık hepsi kişiliksiz Ve karaktersiz. Yani şu anda sana bu kıza karşı da gel haddini de bildir diyemiyorum bu sefer sen yalnız kalacaksın çok fazla muhatap olmamanı tavsiye ederim Sen hiç kimseye muhtaç değilsin
Evet çok haklısın yani böyle insanlarla uğraşmak insanı yoruyor zehirli gibi yanına gidince modum düşüyor çok adam seçiyo birde benle o farklı yani ona öyle davranıyo bana böyle adam seçiyor nankörlük yapıyor
Yani dediğim gibi şu anda yapacağın tek şey o kişiden elinden geldiğince Uzak olmak. Sana kesinlikle kendini koru aranı boz diyenler çok olacaktır Ama sen kendi çıkarını da düşünmek zorundasın tüm sınıfı karşına aldığın zaman bu sefer sen yorulursun psikolojin daha da çok bozulur. Bazı şeyleri kuralına göre oynamak lazım
Birde okulun ilk günü nereye oturcam sınıf zaten öyle onuda takıyorum biz normalde sınıfça iyi anlaşıyoruz ama bozanlar var işte
Ya dediğim gibi sana hani bazen derler ya düşmanını yakında tutacaksın yanında dursun çok fazla muhatap olma senin için en güzeli bu yani şu anda bu taktiği uygula lütfen
Tamam teşekkür ederim denicem
Rica ederim Umarım her şey dilediğin gibi olur çok fazla muhatap olma ama tamam mı moralini bozmasına izin verme
Çok basit kalbinin kırıldığını ona belli et
Hiç aklıma gelmemişti saol anlasa derim zaten
Aklına gelmemiştir acısından demedim zaman zaman herkes karşısındaki üzmemek için susmayı tercih eder. Yanlız bi yerden sonra katlanılmaz hale gelir. Benim demek istediğim biraz cesaretlenip bu şekilde devam ettiği sürece bi yerden sonra sağlıklı arkadaşlık ilişkinizi sürdüremeyeceğinizi. İster istemez ondan uzaklaşacağınuzı söyleyin. Eğer sizi seviyorsa saygı duyup yapmayacaktın. Onun için değerli değilseniz de sizde karşılık verin.
Aynı sınıftayız işte onla tartışırsam tüm sınıf düşman olur biliyorum yani
Ama bu şekildede sizi ezmeye devam edecek. Tartışma zaten. Tatlı bi şekilde söyle
Evet yapıyoda zaten bütün sınıfa aynı hep aşığışayıcı nankör yaptığın bir şeyi görmüyor yani
Her ne olursa olsun kimseninde seni etmesine izin verme. Öyle acı çekmektense en kötü size sadık bi kaç arkadaşınızla takılırsınız.
Neden aşagılasın ki Ne okuyorsun
Ağzına sç kızın
döv.
Bir tepikte sen vur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durum seni çok yoruyor olmalı 🌿 Sessiz kaldıkça karşı taraf bu sınır ihlalini devam ettirme cesareti bulur. Senin kırılganlığın bir zayıflık değil ama kendi sınırlarını korumak için sesini çıkarman gerekiyor. Ona alınganlıkla değil, sakince ve net bir duruşla bu üsluptan rahatsız olduğunu söylemelisin. Kendi iç huzurun her ilişkiden daha değerli 🌸 Sana böyle hissettiren bir insanla aranın bozulmasından gerçekten korkuyor musun? 💛