Bi insan niye bu kadar cahil olur, hem hadsizce davranıyo, hem de istediğini alamayınca bana çamur atıyo, çaresizlikten saçma sapan şeyler yazıyo, yok mantıksız cümleler kuruyosun falan, aklınca
manipüle etmeye çalışıyo, akılsız😅😅, sonra engelledim bunu tabi, fakat merak ettim yani bununla konuşsam ne saçmalıcak diye😅, cidden bi insan niye bu kadar g***erizekalı olur, komik yani bu arada, acınası bi insan cidden😅

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bunları yakalayıp kafasını taşla ezeceksin. Bunlar sapik yok edilmeleri lazim
Bencede
İyi dedin
Sonra neden kızlar bize bakmıyor neden sevgilim olmuyor derler asjkfbaj.
He ya, su sapık tacizci ve nerde ne soylenir ne soylenmez hic bilmeyen 2IQ insanların (kiz erkek farketmez hepsi icin diyorum) niye sevgilim olmuyo falan diye söylenmeside komik cidden
Allah Allah niye olmuyo acaba😄😄
Ne güzel sohbete girmişsin terslemiyorsun sohbet ediyorsun belki sende tanısmak sevgili olmasa da flort o da olmasa belki dost edineceksin. Su soylemlere bak. Sende de iyi sabır varmış bir kaç kere boyle embesillik emaresi göstermesine rağmen affetmeye meyilli soybeti devam ettirmişsin ama işte içinde ki ''adam'' 1 dakika dayanabiliyormus ki hemen saldırmış canavar gibi hsafjhkasb Valla zor bu devirde düzgün insan bulmak ne diyim...
Ağzına sağlık, güzel dedin
Bide "nerde yasadiginda ilgilendirmiyo" demeside ayri tuhaf ha, djjdjdjdjd üste çıkma cabaları😅😅
Koptum orada zaten :D Soruyor sonra banane diyor. D
Sanırım biraz kudurarak yazmış onu😅
Panik halde... Ne yapacagini bilemeyip eli ayagina dolanmış biraz😅
FB ve bakire kelimesini gördüğün an engelleyecektin bu zavallıyı
Knk zaten cok konusmadim bununla, engelledimde, 1-2 cümle daha kursa ne dicegini merak edip yazdim, öylesine paylastim bunu, bi seferlik yaptim boyle, normalde boyle seylerle hic ugrasmam, burayada nadiren giriyorum hatta
Yinede tesekkurler yorumun için
Rica ederim, hayatlarında kız görmemişler buraya girince gereksiz bir özgüven patlaması yaşıyor sapıklar
Bunun gibi tiplere sövesim geliyor hiç utanmaları da yok kurduğu cümlelerle bak
Konuyu oraya nasıl getirmiş ben hala onu anlamadım fghssdh
Sanırım g**erizekali, nerde ne denir ne denmez falan hic bilmiyo, veya 7/24 kafasi bel altına calısan o**zurlu abazanin sapigin teki galiba😂
Kinini, nefretini kusuyosun iyi güzel de. Sakin :D sdfghsd
Yok be, ne kin kuscam, oyle bisey yapcak olsam ona özelde yazardim, burada yazcak bisey kalmazdi, sakinim zaten canim,😄
Sordun, bende tahminimi yazdim sadece😄
Yinede yorumun icin tesekkurler
Ricaaa:)
Çok var sitede böyle insanlar yüz vermediğin için böyleler
Bence sadece iyi günler yazıp gitmek, ya da hicbisey demeden gitmek hic zor bisey degil, red yiyince cirkeflesmek cok acizce bi hareket, yetiskin bi insan eline oyuncak verilmemiş 2 yasında bebek gibi davranmamalı
Doğru söylüyorsun direk engelleseydin küfür etkisi yaratırdu belki onda
Umursamamak daha iyi öylelerini
Konuşmanın ortalarından itibaren saçmalıyor aslında bunlara iki çift laf edilmez
Oha bu saygısızları nasıl çekiyorsunuz kendinize ya şöyle normal sohbet edecek biz arasak çıkmaz
Ben çekmiyorum, bu sitede birusuru saygisiz var, megersem subyancilarda varmış, kendinden 14 yas kucuk kıza asılanlar varmış
Bunu bende bugun ogrendim
Yuh be yuh şurada 10 yıldır varım böyle edepsizler çok gördüm ama sana bu kadar değersiz davranıp özel hayatına ısrarla dikte etmeye çalışana acaip sinir oldum içimden neler dedim neler
Haklısın bence, kimse kimseye özel hayatı konusunda bu kadar ısrarcı ve hadsiz davranmamali, bide yiğeni yaşındaki insana yapıyo bunu, ve sonra haklı çikmak için sacma sapan şeyler yazıyo ha üste çıkmaya calısıyo
Böyle insanlar keske dünyada olmasa
Sen yine idare etmişsin kesmesi için konuşmayı ama durmamış
Reddedilince tamam kolay gelsin deyip gitmeyi bilmek gerek..
Bencede
Red yiyince saldirmak cok acizce bi hareket
Kedi ulasamadıgı cigere mundar dermiş dedikleride böyle herhalde
Sıkma canını bunlar böyle
Yok canım ne sıkıcam, oylesine paylastim soruyu, normalde bu siteye girmiyorum bile, ayda yılda bi en fazla
Bende öyle. Saçma sapan bir yer olmuş iyice
Var böyle aşalık tipler dert etme vermedin ya zoruna gitti
konuşmanın bozulmaya başladığı an direkt engel atacaksın, uzatmaya gerek yok hiç.
Knk zaten cok konusmadim bununla, engelledimde, 1-2 cümle daha kursa ne dicegini merak edip yazdim, öylesine paylastim bunu, bi seferlik yaptim boyle, normalde boyle seylerle hic ugrasmam, burayada nadiren giriyorum hatta
rica ederim hep iyi insanlarla karşılaşırsın.
gevşek ya
He ya
Benden 14 yas buyuk, bana asılıyo, bide taciz etti
Kendisinin kızı olsa ve biri gelip ona bunu yapsa sinir krizi geçirir kendini yerden yere vurur bu😂😂
oo bunlar gerçek hayatta yüz yüze çok namuslulardır. kahvehanelerde kadın namusu konuşurlar
İyide hiç tanmadigin birine bunu sormazsin shdh
M**al iste, güya kendini haklı çıkarcak, cok zeki saniyo kendini😂😂
Ahahs beyni sulanmış bazı seylrden
Aslında bende yazmak istemiştim mimarlık oykuyan citira haha
Mimarlık okuyan cıtır?
O kim ya😅
Ben degilimdir bence bahsettigin kisi
Nadiren giriyorum buraya
Ahsh e soruda ki fotoda sendin ya mimarlık okuyan seni merak ediyorum işte hshd
Çıksam gizlicen gelir misin ki
boş ver benimle tanısıp ne yapcan, burayada instagramada ayda yilda bi giriyorum, zaten ayni sehirdede degilsizdir, boş ver kalsin, yinede tesekkurler
Offf ya belki hoşuna giderdim tatlı sporcu birini beğenir misin ki belki de buraya girme sebebin olurum olmaz mı çıkayım istersen gizliden
Muğlada yasayan biriyle tanısmak isterdim ben
Görüsemedigim insanla yapabilcegim bisey yok
Öyle yani
Uzak mesafeden iliski yurutemiyorum, gecmiste 3 sefer denedim ben
Belki görüşürüz bende İzmir'de yaşıyorum soruyu beğeniyorum eğer istersen
Ben beğendim soruyu eğer seversen tatlı eğlenceli birini gelebilirsin
Bekliyorum merakla bu eğlenceli kizi umarım gelirsin
Seni merak ediyorum deli gibi o şu an
Onlar 23 yılımı gasp etti
Konu ne ara sekse geldi ben bile anlamadım
He ya
Ö**zürlü galiba😅
Tabi mecazi dedim, o**zurlu degildirde, ço***mar sanirim
Nerde ne denie ne denmez nerde ne yapilir falan bilmeyen biri gibime geldi
Tutku iyidir ama böyle öküz gibi olmaz. Gene de çok canayakın davranmışsın
Damacana * adam bu işte :) selam nasılsın, bu arada anal yaptın mı diyen adam bu :)
Evet ya, 2 kelam edip direk s**akso falan muhabbetlere geciyo, kadinlari obje olarak goren birisi sanirim, cinsellikten baska bisey konusmak istemedi he, cinsellik muhabbetine ben katılmayınca ağlıyo abaza herif😄😄
mastürbasyon yaparken sosyalleşmeye çalışınca böyle oluyo. Bende çok insanı kırmışımdır bu yüzden :) ama öyle dalgaların arasından çıkan şahin k gibi atlanmaz olaya. Lan hayvan bile yemeden önce bi kokluyo avını :)
İyi dedin😄
Genelde derim öyle. Bu arada kaç beden demiştin ölçülerine :)
😅😅
Bi an söylersin sandım tüh :)
djejejejdjjddjdjf
Len
Bu arada ciddi degildi dimi🙄
Saka yapıyosun diye dusunuyodum
Son yazdigin her 2 cumlede sakaydi
Oykemi
*Öylemi
Sorarken ciddi değildim ama bu cidden sormayacağım demek değil. Söyleyeceksin sanmadım heyecanlanmadım tsbi ama söylesen heyecanlanırdım :)
Standart erkeğim işte
Sakin ol kız adama kızıp hırsını benden mi alıcan :)
Sakinim zaten, sana kizmadimki, biseyde demedim, hırs yok bende, ordaki adamda tum hirsimi bitirdim zaten, ekran goruntusunde yok diye gormuyosun fakat o adama 5 satır sövmüstüm, bende hirs yok, sakinim gayet😄
Ciddi olmamana sevindim, umarim bundan sonrada ciddi sormazsin😅
Ben 19 yasindayim abi benden uzak dur😄
Takilcak biraz daha buyuk birini bulursun illaki😄
Sana sövmücektimki zaten, sende beni iyice vahsi saldirgan biri yaptin ha😂😂
Ben kimseyi ısırmam😄😄😂
Bişey demedim 3 satır yazmışsın uzak dur diye bende tamam dedim.
Sanal ortamın rahatlığı
Sohbeti baslatmasaydin gidisat belli
zaten cok konusmadim bununla, engelledimde, 1-2 cümle daha kursa ne dicegini merak edip yazdim, öylesine paylastim bunu, bi seferlik yaptim boyle, normalde boyle seylerle hic ugrasmam, burayada nadiren giriyorum hatta
Istediginle istedigin şekilde konuşabilirsin mesele o degil bu tarz diyalogtan rahatsizsan hic baslatma
Mesaj kutunu kapat KS lan bura
Kapattım knk zaten, bi daha açmıcam, fakat bu s**lakla 1-2 cümle konuşsam ne dicek diye merak ettim, öylesine paylastim bu soruyu
Yinede yorumun için tesekkurler
Rica ederimde ben bu insanların ne mal olduğunu biliyorum mesaj kutunu kapatsanda takip atar sakın onaylama alayı sapık
Knk tamam yorma kendini, Bundan sonra kimsenin takip isteginide kabul etmemeye karar vermistim zaten, tamam en cok sen biliyosun, sana bilmiyosun demedim uzatma be knk😅😅
iyi gunler😅
Eminim yaşı 30 yukarı
Profildeki doğruysa 33 veya 35ti, doğru dedin evet
Çok görüyorum çünkü hep de onlar böyle şeyler yapar, kudurmuşlar
canımsın işte
oe ymış
Öyle cidden, keske hapse girse diyorum böyleleri için
Niye konuşuyorsun ki engelle gitsin
Yinede tesekkurler yorumun için
Rica ederim ne demek dikkat et kendine