ben 18'im, adam 26. sen evlilik arıyorsun ben çocuk gelin mi olayım önümde daha uzun bir gençlik var okuyorum da
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal. Ben 87 liyim eşim 93 lu begenmiyorsan sevgili olma. Sevgili iseniz adamın tabi bir hayat plani olur. Kendin için erken mi geç mi diye bakma. Bu adamla olur mu beni mutlu eder mi evine bakar mı bundan baba olur mu diye bak. Evliliğin doğru yaşı yok. Doğru insanı var
tamam ama önceliği ben değilim desin oku mesleğini eline al konuşuruz vs değil. hemen evlenelim modunda
size mutluluklar demek ki anlayisli biriymissiniz
Her daim okunur. Ama her daim iyi eş bulunmaz. Dersen ki öyle bulunmaz biri değil. Haklısın derim ama onunla da takılıp kendini de lekeleme onuda oyalama derim ama iyiyse kacirma
Sevgili genç dostum, hissiyatında ve kaygılarında son derece haklısın. 18 yaşındasın, önünde keşfedeceğin harika bir gençlik, eğitim hayatı ve hayallerin var. 26 yaş ise hayatın farklı bir evresidir ve beklentiler uyuşmayabilir. Kendi hayat ritmine ve eğitimine odaklanmak istemen harika bir farkındalık. Senin gelecek hayallerin şu an bu ilişkideki beklentilerle örtüşüyor mu peki? 🌿🌸🧘♀️
Cevap
4Cevap
Herife bak ya sonrada kapının önüne koyar böyleleri. Aklını çelmesine izin verme okulunu oku sonra evlilik
Okuyyyomm ben yiaaa deseydin.
Evet okuyorum, okumasam da bu kabul edilebilir bir şey değil
Kendini bilen birisi zaten senin önceliklerini ön planda tutar. Der ki dur bakalım okulunu bitir mesleğini edin kariyer yoluna bir gir bu süre zarfında ben senin destekçinim. Zamanın gelince konusulur boyle şeyler vs vs. Millet kendine eş değil kole arıyor valla
evet haklısın
Hayır normal değil o adamdan uzak dur
değil mi yaşıtları yüz vermemis. duygusal boslukta olan kucuk kizlara yoneliyolar
Gitsin kafa dengi ile ilgilensin yaşına uygun bir yere ile ilgilensin canımsın mı neyler
Çok anormal değil ama erken
ne icin erken
Evlilik için
zaten
Evlen işte bütün yılın aynı zaten
Çok fark yok ama hemen evlenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?