Bana bir görücü geldi ben 22 yaşındayım kendisi de 31 sizce yaş farkı çok mu eksi ve artılarını söyler misiniz lütfen benim kafam bayağı karışık
3 ay
Dokuz yaş farkı çok uç bir fark sayılmaz ama önemli olan sayıdan çok hayatın neresinde olduğunuz. 22 yaşında insan hâlâ kendini tanıma ve hayatını kurma döneminde olur, 31 yaşındaki biri ise genelde daha oturmuş bir düzen ve beklentiyle gelir. Artı tarafı şu olabilir; daha olgun, ne istediğini bilen ve sorumluluk almaya hazır biri olabilir. Eksi tarafı ise hayat temposu ve beklentilerinizin farklı olması ihtimali. En sağlıklısı yaşa değil, karakterine, sana nasıl hissettirdiğine ve hayata bakışınızın uyumuna bakmak. Yaş farkı tek başına ilişkiyi ne iyi yapar ne kötü.
Yaş farkına takılmaman lazım eğer görücü kişiden elektrik aldıysan hoş biri ise değerlendirebilirsiniz olgun erkekler daha çok sahiplenip sorumluluk bilinci yüksek olur ergen çocukça hareketler yapan karakteri olmayan insanlarda mevcuttur ama tanıyıp şans vermekte fayda var
Yani dış görünüş olarak istediğim gibi değil ama karakterli o yüzden neden olmasın dedim
Anladım bak karakter güven ve sadakat gerçekten önemli seni sevip koruyabileceğini değer verebileceğini hissettir mi sana ya da onu sen hissettin mi bu insan benim eşim olabilir dediysen neden olmasın yaş farkı önemli değil emin olabilirsin
Kafanın karışması çok normal, çünkü 22 ile 31 arasında gerçekten hayat evresi farkı olabiliyor 🤍 Sen daha keşfetme, deneme, özgürlük dönemindesin; o ise daha oturmuş, netleşmiş ve belki yerleşik bir düzen istiyor olabilir. Bu bir yandan güven ve olgunluk sağlar 😊 ama diğer yandan beklenti farkı çatışma yaratabilir. Asıl mesele yaş değil, senin yanında kendini eşit, rahat ve anlaşılmış hissedip hissetmediğin 💭✨ buna odaklan.
Cevap
7Cevap
Hiçte fazla fark yok gadası
Tamam gadası
Etkilendiysen ve kafalar uyarsa bence sorun olmaz
Etkilenmedim
Neden
Ya büyük işte benim yanım da baya büyük durur
Ben alımlı bakımlıyım
Yine de bilmiyorum
Boy kilon nasıl ki
162 58 kğ
Hmm vücut tipin
Bu detayı neden merak ettin
Performans olarak kötü olur mu sence ya da ileri de falan
Alımlı biriyim dedin diye merak ettim
Sağlıklı biriyse 9 yaş çok değil zaten var mı deneyimim
Hayır yok
Bak spor yapıyorsa, sağlıklı besleniyorsa ve herhangi bir hastalığı yoksa ereksiyon olmasını zorlaştıracak cinsellikte sorun olmaz ilerleyen yıllarda bile
Evet öyle dediğin gibi yani
Bak 35 yaşındayım cinsellikte hiç bir sorun yaşamadım ve 25 yaşında partnerim var gayet aramız iyi
Sen neden cinsellik yaşamadın muhafazakar biri misin
Anladım
Evet öyleyim
Nasıl dizginliyorsun peki kendini en istekli olduğun ateşli yaşlardasın
mastürbasyon sadece
Onuda renklendirirsen tatmim eder ve keyif verir sana, nasıl yapıyorsun hangi yöntemler ile
Çekinme amacım seni etkilemek değil meraktan sordum deneyimin olmadığı için
Rahat ol ve sende merak ettiğin olursa sor cevap vereyim
İstersen gizliden çıkayım konuşalım daha rahat olur ne dersin 😊🌹
Peki
Bekliyorum kutum açık
Aşiri çok hemde
Eksisi cok artisi yok fjdjs
Karsi çıkanlar da genel de pedofili düşkünü cinsellik için genç beden seven erkekler:d
Seviyor anlaşıyor iseniz yani fazla olsa kimene
Yani bana göre de fazla ama kafa yapısı vs size bağlı
eğer yakşıklı+fit falansa bence fazla değil
Hayır öyle aman aman yakışıklı değil ama efendi birisi
kızzz salla o zaman hem yaşlı hem tipsiz ayyy kesin bunun şeysi falanda küçççük ve incedir kesin
Bacım oda öyle çıkarsa yandık demekki haha
Sorsam ayıp olur mu
kızzz ayıp olmaz sor :))
Emin misin bak rezil olmayayım sonra ssksks
Max ne kadar olmalı sence
en az 16 falan olmalı bence
Kız olgunsa erkek gencse olur
Git konuş tanış gör bakalım
Seviyorsan sıkıntı yok
bir süre sonra seks hayatınız kalmaz
Neden ki?
Hayır anlat işte buradan