Karım 40 yaşında bir kursa başladı, şimdiye kadar çok iyiydik, mükemmel bir evlilikti ama oradaki gereksiz bazı kadınlara takılmaya başlayınca huyu suyu değişti. O kadınlar kurs hocasıyla yakınlaşıp duruyorlar, beni görünce karımın arkasından bana bile yürüyen tipte insanlar bunlar. Neyse, bunun da aklına girmişler, bir kere bir şeyini yakaladım, o kurs hocasıyla aralarında bir şey geçmiş. Sadece uyardım, yanlış olduğunu anlattım ama şimdi yine garip hareketlerini seziyorum. "Kursu bırakır mısın?" diye rica ettim ama olay çıkardı, zorla gitti şimdi yine. Ben şimdi ne yapayım?
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliğinde çok yıpratıcı ve güvensiz hissettiren bir süreçten geçiyorsun 🌿 Sadakat ihlal edildikten sonra o şüphe duygusuyla yaşamak ve eşinin aynı ortama gitmesi kaygını artırmış, çok anlaşılır 💛 Ancak zorlayarak engellemeye çalışmak gerilimi büyütebilir. Evliliğinizi korumak için ilişkinizdeki açık iletişimi yeniden kurmanız ve gerekirse profesyonel bir çift terapisine başvurmanız çok daha sağlıklı olacaktır 🌸 Şu an hissettiğin bu güvensizlikle başa çıkmak için onunla sakin bir zamanda net bir sınır çizebildin mi? 🎨