15 gü

Ailem sürekli hakaret edip evden kovuyor, 19 yaşında evden kaçmalı mıyım ne yapmalıyım?

19 yaşındayım ve geçmişte yaptığım bir hata yüzünden sürekli annemden hakaret küfür yiyorum her gün ve sürekli üzerime geliyorlar annem artık sgit bu evden 19 yaşına gelmişsin size bakmak zorunda değilim vs diyor bizi babamın evinden kovuyor resmen babam bir şey demezken babam da şehir dışında çalışıyor senede çok az geliyor tiktokta falan bu tarz bir şey paylaşan bir kızı gördüm ege tarafına kaç yatılı işler vs var dedi evden kaçmalı mıyım çünkü artık dayanılacak gibi değil ve ayrıca sevgilim de var kendisi 22 yaşında bu sene sınava hazırlanıyor onu da çok seviyorum aynı şehirdeyiz bırakmak istemiyorum ama bir şey diyemem artık sabrımın sınandığı dönemdeyim yani ne yapmalıyım sevgilim çalışmama izin vermiyor o zaten elinde olsa bana yardım eder parası olsa ama bilmiyorum ne yapmalıyım annem resmen yok olmamı istiyor

Ailem sürekli hakaret edip evden kovuyor, 19 yaşında evden kaçmalı mıyım ne yapmalıyım?