Ailem açılmamı istemez, isteyerek kapanmadım zaten, ne yapacağımı bilmiyorum ama böyle yaşamak istemiyorum ve çok yoruldum, nötr görünmek istiyorum, bir inanç sembolü takmak istemiyorum
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
İsteyerek yapmiyorsan o sana yük olur.. Ailenin ve yasadigin çevrenin etkisi ile olunca farklı bir kişilik ya sitacaksin kendin olma sansin yok. Ama sen zamanını koklayıp evlendigin zaman özgürce bu yapabilirsin ya da kendi işin okulun olunca..
Bir ihtimal daha kabullenmek.
Evlenmek bi çözüm değil cahil cesareti, evlenince yeni problemler doğacak koca kıskançlığı elti kaynana Birsürü kısıtlama. Ayrıca ben evlenmek istemeyen züppe bi bayanım bunu göz önünde bulundurun lütfen fkehfpehfşejfşfjdm
Çok küçükken kapatıldım 13 yaşımda falanken, o zamanlar böyle yırtıcı değilim tabi
Kültür falan degil baskaldiricam anarşige cıksın adımız napalım ataerkil sisteme ve kadınların kısıtlanmasına baskaldiricam
Ciddiyim her sıkıştığımda bi devrim yaparım , eskiden kuran kursuna gidiyordum yatılı, sonra kaçtım eve de gitmedim bi daha da korkularından kursa veremediler bu sefer kaçarsam bulamazlar bi daha diye
Kocaya kacmayacagimi bilirler
Akıllı düşünene kadar deli karsiya geçermiş napalım
Beni de kapatmaya çalışıyorlar. Sorun şu ki dinsizim. 😂
Açık açık söyle bence bi beklentiye girince hep istiyorlar bunalıyorsun bana farz değil ben deli ve inançsızım de ajhahahakshdşsjf
İstanbul’da isen dışarı çıktığın gibi açılabilirsin koca şehir
Hayır değilim Mlsf
Hangi ilde yaşıyorsun. ?
İstanbula yakın ama çokta büyük değil
Önemli neresi olduğu ama küçük yer ise sıkıntı , üniversiteye gidince açılırsın o zaman
Üni planım yok açıktan lise okuyorum bitirmeye çalışıyorum
İşin zor o zaman kocaya gidince açılırsın
Ya koca da problem ki o da kısıtlayacak erkek değil mi
Hayır utanıyorum kim olduğumu bilmesin kimse
Sanki kullanıcı adında kimlik bilgilerin mi var?
Olsun istemiyorum kullanıcı adımın sahibinin kapalı olduğunu kimsenin bilmesini bile istemiyorum öyle bi isteksizlik basörtüsüye
Peki sen bilirsin o zaman
Takmayin o zaman zorla
Kimse kimseye bir sey yaptirmaz
Aç her tarafını ser malı ortaya kimse karışamaz beden senin mal senin, aç ki ilgi gör sevgili yapma ihtimalin yüksek olur evlenirsin aç aç
Ben iki türlü de güzelim iki andavalın ilgisi için böyle biseye kalkışacak birisi değilim. Kendim olmak istediğim için böyle şeyler söylüyorsun empati yapacak insanlıgın yoksa kafanı en yakın asfalta sürt ya da yorum yapma
İzin vermeseydin senin bedenin değil mi başındakini çek al senin elinde bu
Onlarla yaşıyorum benim elimde olsa yapardım kaç senedir kendim gibi hissedemiyorum alışamıyorum
Taviz verdiğin için böyle hissediyorsun onların ailen olması senin bedenini yönetebilme hakkı vermez onlara. Gerekirse çirkef bir insan olacaksın anladıkları dilden konuşmayı bileceksin. Sessiz kalmıycaksın eğer bu haksızlığa izin vermeye devam edersen hayatının ilerleyen dönemlerinde de sana hep haksızlık yapmak isteyen insanları kebdine çekeceksin bilinçaltın bunu istemeden yapacak çünkü ona sınırladının senin elinde olmadığınj öğrettin bilinçaltı sorgulamadan yapar yapacağını. Aşık bile edebilir sana haksızlık yapma potansiyeli olan kişilere daha birçok şey..
Dinde zorlama yok
Herkes özgür dür
Ben değilim işte
Kocaya kaç kurtul bu nasıl aile
Problemlerden kaçmak hiçbir zaman çözüm değildir ayrıca birini kurtuluş olarak görecek kadar ezik değilim
Hele bak laflara bak
Bu yaşta ne kocası ama aaa
Tek çare başka şehirde üni
Haklısın üni git yavaş yavaş açılır saçılırsın çalışırsın da
Liseyi bitirmedim daha açıktan okuyorum , ayrıca ailem beni uzağa göndermez ya peşimden gelir ya da aynı şehirde yazdırır
Ee o zaman ailenle konuş başka çare yok
Laftan anlamiyolar, babam bi yere gideceğim zaman sakın kafanı açma tamam mı diyo yoo accam diyom gğven de sağlamiyorum aw JWPWUDŞWDOMWPFFJ
İşte sonra diyorlar kapalılar niye daha istekli? Böyle yetiştirilirse istekli olur tabi
Her açık bir değil her kapalının bir olmadığı gibi ben dogruyu yanlisi ayırt edebilen hanimlardanım en azından kocaya falan kaçmadım sırf açılmak için birilerini kullanmadım evlenip açılırım diye bi düşüncem olmadı
Çıkar biz bakmıyoruz
Bakmicaksan çıkarmam
nişanlımla benzer durumlar
O da mı aynı dertten muzdarip
19 knk
üniversite ye gidince açılesın
Universe planım yok çalışma planım var kendi paramı kazanırsam tek yaşama imkanım olur
Ailenle aynı şehirde buna kimse izin vermez. O yüzden üniversite bahanesiyle kaç git hayatına bak
öyle kal
Kalamam
Neden peki inançlı biri değilmisn
Degilim
Allah ıslah etsin çıkar o örtüyü kirletme bari
Çıkarıyorum sen devral sen seçildin receeeep tak Bakayim gavurmmı gibi sıcaklıkta boynunun arkasından da bagla aman gözükmesin bak yanarsın sonra hıııı ☝🏻
Ne denir ki yazık
Cübbe ve şalvar da tak, çok mu dindar gözüküyorsunuz ki erkeklere ney farz kadın dövmek mi? Ataerkil dinlerin korumak adı altında kadın kısıtlamalarına inanmıyorum hayır başımı örtmeyeceğim adam ol da bakma
Sana harcayacak kadar değersiz değil vaktim
Ayyy ne diyosunnn mahvoldum
İntihar etmekle tehdit et
Wuhuuu sonra ver elini Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesiiii
Kaç yaşındasın
19
Olmaz sanalda başka biri gibi davranan bi bipolar olduğum falan Hersey ortaya çıkar burdan söyle lütfen flejdşjfdşjfşenf
Olmaz
Hadi ya
Yaş kaç
Kapalı çıtır hatunlara fena yükseliyorum
21. yyda denk geldiğimiz elemanlara bak, kadınlar başörtüyü dikkat çekmemek için takar bunlar da kendine yeni fetis edinir mınogulları
Sus lan köle
Köle Anayin bilmemneresine kürek sokmadan defol
Çakarım ağzının üstüne sayko
Bak ben kraliceyim saygılı ol aydinin kralicesiyim yoksa başörtümü dolar bogarım saçlarım gözüksün umurumda değil
Aydının kraliçesine bak hele akli melekeleri yok
Akıl sağlığımın kaybını sadece hakkımda ne düşündüğünü önemsemediğim kişilere gösteriyorum yani sapık ya da ırıspıcıckklarına
Aydının kraliçesi he iyi güldüm gece gece yaş kaçtı kraliçe ablam
Ğfff o kadar ahmaksın ki haberlere çıkan krwliceyim diyen kadını taklit ediyorum git bak sen ondan da hoşlanırsın kesin ama dikkat et sevgilisi varmış saygılı falan ol
Herşeyi bilmek zorunda mıyım g0t lalesi
Yazdığım soru hakkında da bilgin yok zaten andavallıgına yazdın
Sana sataşasım geldi ya zilli
Niye lan sokak kopegi
Bilemem tarla faresi çekti canım galiba
Aç karnını doyur o zaman sokak kopegi buralarda kemirgen yok
Sen varsın ya işte
Yooo ben insanim
Majestelerin kralın kaçıyor eğil köle
Niye ki asker kaçağı mısın abi JWĞQJDWŞDIWŞFJWÖFĞFI
Gidiyorum yazacaktım kaçıyorum olmuş
Aynen git hicbisey demeden git
Göbeğinden öpüp gidiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu içsel karmaşayı ve yorgunluğu çok iyi anlıyorum 🌿 Kendi kimliğini ve özgürlüğünü ararken ailenle karşı karşıya gelme korkusu seni haklı olarak zorluyor. Bu süreci birdenbire değil, onlarla sakince iletişim kurarak ve sınırlarını adım adım çizerek yönetmek en sağlıklısı olacaktır 💛 Kendi hislerini, baskı hissetmeden onlara aktarabilmek için nasıl bir dil kullanmayı düşünürsün? 🌸