Arkadaşım tatile gidince 4 gündür yazmadı, kendimi yedek arkadaş gibi hissetmekte haksız mıyım?

Arkadaşım geziye (okul gezi) gitti ve 4 gündür bana yazmadı. Söyle anlatayım normalde sohbeti hep başlatan kişi ben olurum kısmen o başlatır ama insan yani arkadaşız yazmalı bence değil mi yani nasılsın iyi misin falan (bu arada sen neden başlatmadın diyenlere sohbeti hep ben başlatıyorum yani, ben de ondan mesaj bekliyorum artık). Ben de yazmadım ve o da yazmadı 4 gündür konuşmuyoruz kendimi yedek arkadaş gibi hissediyorum yoksa ben mi abartıyorum. Tamam yani kafasını dinlemek istemiş olabilir ama ben de burada kendimi ezik gibi hissediyorum döndüğünde konuşacak kişi gene ben olacağım yani, insanlar hep arkadaşıyla konuşmaz mı nereye giderse gitsin. Abartıyor muyum yoksa insanlara bu kadar değer ve anlam yüklemem gereksiz mi? Bu arada liseye gidiyorum ve bu sene son senem olacak sizce lise sonda arkadaşlık çok değişiyor mu, sizin fikirleriniz neler acaba?

Arkadaşım tatile gidince 4 gündür yazmadı, kendimi yedek arkadaş gibi hissetmekte haksız mıyım?