Sanaldaki kızların egosu ve güzelliğinin gerçekle alakası olmaması ve sanaldaki erkeklerin cesur, özgüvenli davranışlarının gerçekte 0 ve çirkef olması aslında sanal dünyanın tamamen boş olduğunu mu gösteriyor
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanaldaki kızların egosu ve güzelliğinin gerçekle alakası olmaması ve sanaldaki erkeklerin cesur, özgüvenli davranışlarının gerçekte 0 ve çirkef olması aslında sanal dünyanın tamamen boş olduğunu mu gösteriyor
evet öyle şöyle yaparım böyle yaparım diyen erkekler de kadınlarda gerçekte bomboş zaten boş insan işi sanal alem sosyal medya kendini kanıtlama çabası
Ben genel olarak yazdım erkekler kadınlar atıl tutuyorlar dedim cinsiyet belirtmedim biri yazmış kadın dusmanimisin gerçekleri söylüyorum sanalda her iki cinsiyette bomboş çoğu atıp tutuyor
Sanal dünya tamamen boş olmasa da bir hayal perdesi sunabiliyor 🌿 İnsanlar orada olmak istedikleri kişiyi sergileme eğilimindedir. Maskelerin arkasına saklanmak, eksik hissedilen özgüveni veya sevgiyi yapay şekilde tamamlamayı kolaylaştırır. Ancak gerçek bağlar, tüm kusurlarımızla yüz yüze geldiğimizde kurulur 🌸 Bu durum seni insan ilişkilerinden soğuttu mu, yoksa gerçeklikte daha derin bağlar aramaya mı yönlendirdi? 💛
Cevap
7Cevap
Bir gram shop, efekt, filtre kullanmıyorum. Fotoğrafta ne görülüyorsa gerçekte de öyleyim. Karakterimde öyle. Siz yalan olmak istiyorsanız bilemem.
En güzeli sadece sanalla başlanan ilişki olmaz diye düşünüyorum
Aslında bizim boş ve yalan olduğumuzu gösteriyor belki de.
Sosyal medyada gördüğün kadınların incelleri. Nasıl erkekler sosyal medyadakş incelleri gibi değilse kadınlae da öyle
öyle zaten gerçek hayat daha güzel
Sosyal medya köleleri maalesef
Çok iyi bir tespit katılıyorum
Aynen öyle reelde hepsi boştur
Tamamen Değil
Tamamen değil elbet ama çoğu öyle kanka
Çok saçma bos
İnsanlar yalan sahte sanalı bırak
Sanal gerçekten bomboş bir yer olmuş
Yalan evet
Ne satıyorsa yalan.
Her zaman yalan değil
kız düşmanı seni
Kanka alakası bile yok kızları hatta daha çok seviyorum anne dusnkunu hatta kız kardeşimle çok yakınım orada erkeklerle kızları aynı anda sanalda çok tutuyorlar neden bir tek kız olayını aldın alındin mi?
sorunu okursan anlarsın düşmanlığını
Soruma göre ben erkek düşmanıyimda o zaman erkeklerinde gommusum ve evet sanalda kendilerini prenses ve prens sanan boş insanların hepsine düşmanım ayrıca alıngan olan insanlarda hiç çekilmiyor kız olarak bitek sen alınmışsin diğer yorumlarda ki tüm kızlar öyle olmadigi için üzerine alinmamislar ve desteklemisler beni , yani kısacası hala ergen kafanla yasiyorsun
Yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?