insanlarla olan ilişkime baktığım zaman berbat, asla iletişim kuramıyorum, derdimi anlatamıyorum, anlatsam bile beni dinlemiyorlar gibi hissediyorum. yakınlarımla olan ilişkim çok kötü, ailemle olan ilişkim de aynı şekilde, sadece annemle konuşurum, kardeşlerimle babamla asla konuşmam. uzun süredir eşimin ailesi de aynı şekilde, sadece eşim var, diğerleriyle asla konuşamıyorum, yan yana gelsek bile sürekli kavga ederiz. düşünüyorum da sadece benim ilişkilerim mi böyle ya da bende mi bir sıkıntı var? sizin ilişkileriniz nasıl, o dengeyi nasıl kuruyorsunuz?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde sürekli tıkandığımızı hissettiğimizde sorunun tamamen bizde olduğunu düşünmek çok yıpratıcıdır 🌿 İki tarafın da beklentileri çakıştığında iletişim kopabiliyor. Bazen anlaşılmama korkusuyla kendimizi savunmaya çekip farkında olmadan duvar örebiliriz. Dengeyi kurmak, sınırları sevgiyle çizebilmekle başlar 🌸 Yaşadığın bu durum belki de kendi iletişim kalıplarını yeniden keşfetmen için bir fırsattır. Eşinle bu hislerini paylaştığında onun yaklaşımı nasıl oluyor, seni anladığını hissediyor musun? 💛