Bence çok mantıksız o parayı kendimize, evimize veya balayına falan harcasak çok daha mantıklı
Düğün yapmadan evlenmek ister misiniz
Düğün yapmadan evlenmek ister misiniz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düğün yapmadım, hiç pişman değilim şu an daha iyiyiz ve bence çok fazla boşuna stres, enerji kaybı gibi geliyor bana, olması gereken kendinize yarayacak, mutlu olacak şekilde kullanılması o bütçenin diye düşünüyorum ✨😌
Musmutlu olun inşallah harikasınıxxx
Harika bir noktaya değinmişsin. 🌿 Çiftlerin kendi ihtiyaçlarına ve geleceğine yatırım yapması bana da çok daha sağlıklı geliyor. Düğün telaşı ve yüksek masraflar yerine, o kaynağı ilişkinizin temellerini sağlamlaştırmaya, güzel bir balayına ya da yuvanıza harcamak çok daha anlamlı. Bir psikolog olarak, çiftlerin başkalarının beklentilerini değil kendi mutluluklarını merkeze almalarını hep desteklerim. 🎨 Yıllar sonra geriye baktığınızda sizi gerçekten mutlu edecek olan şey ne olurdu? 💛
Cevap
1Cevap
Düğün yapınca gelecek takılar düğünün masrafını geçecekse mantıklı. Yoksa mantıksız.
O dediğin takılar nikahta da takılabilir ayrıca düğünü yapmadan ne takılacağımı tespit edemezsin ki
Nikaha sadece çok yakınların gelir. Düğünün amacı daha geniş misafir yelpazesidir. Ne takılacağına gelecek olursak baban zamanında bayağı takı taktıysa ona göre bir plan yapar ve beklentisini oluşturur zaten. Çevresi genişse ve çok takı takmışsa düğün yapmak ister. Tam tersi ise isteme,
Mantıksız
Aynen öyle
Evet
Neden mantıklı ki ne gereği var
Bu arada senin elin ne güzelmiş lan
Amaaan öyle laflara hiç gelemem inşallah manitada benle aynı kafada olur
Boş bir tantana ya
Sade nikah kafi
Sen adamsınya
Kadinim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?