Evliyim, eşimin ikinci evliliği, benim ilk. 27 yaşındayım, o 38 yaşında ama boşanmayı kabul etmiyor. 3 yaşında kızımız var. Niye sizce?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliyim, eşimin ikinci evliliği, benim ilk. 27 yaşındayım, o 38 yaşında ama boşanmayı kabul etmiyor. 3 yaşında kızımız var. Niye sizce?
Cevap
6Cevap
İkincisin bundan sonra başka bir şansı olmadığı için düzenini bozmak istemiyor
Ne olacak
Bulmuş genç çıtırı neden boşansın ki
Ne alaka
Bu yaştan sonra bosanirsa evlenemez tekrar muhtemelen. Genç karısını neden boşasin
Ama ben istemiyorum
Ozaman uzak duracaksın ama boşanmaz
Nasıl boşanmıyor eninde sonunda boşar mahkeme
İnşallah öyle olur
Olmaz mı
Olur inşallah
İnşallah teşekkürler
Seks hayatınız bitti mi
Hayır
Nasıl belli oldu
Neden. Bosanmak istiyorsun sebeb
Çok kıskanç
Kendi öz kardeşinden bile kıskanıyor bu en basit örnek
Öyleyim
Evet ama bu kadar değildi
Onunla ne alakası var
Nddn ama
Detaylı anlat
Keşke kurtarmaya deneseniz
Niye
Kızınız için. Şiddet aldatma yoksa zorlamaya çok fazla değer
Psikolojik şiddet görüyorum
Kızım 3 yaşındaydı ayrıldığımızda geçtiğimiz Aralık ayında. Bir aile büyüğünüz varsa bir orta yol bulunsa güzel olur. Biz hiç denemedik, şu an düşünüyorum da, kızım için değerdi
Kendi öz kardeşinden bile kıskanıyor bu en basit örnek bunalıyorum ben dayanamıyorum
Siz daha iyisini bilirsiniz. Üzgünüm. Normalde boşanmak da evlenmek gibi doğal bir şey ama çocuk olunca biraz değişiyormuş işler. Ben de bilmiyordum, yaşayarak öğrendim
Nedeğişti
Üzülüyorum kızım için. Bize sormadı bu dünyaya gelirken. Biz inandık kendimize, biz tercih ettik onu. Ona huzurlu, mutlu bir yuva vermemiz gerekiyordu. Ekim'de 4 yaşında olacak. Parkta annesi ve babasıyla oynayan çocuklara "benim de babam var" diyor benim kızım. 23 Nisan 'da gösterisi vardı. Buruktu yüzü. O annesiyle, babasıyla uyanmayı, onlara şımarmayı hak ediyordu. Geceleri uyandığında tuvalete babam götürsün diye ağlardı. Şimdi kendi gidiyor. Ne bileyim hanımefendi, içim buruluyor. Bilseydim katlanırdım. Aldırış etmezdim çok. Ben bizi medeni, adam gibi insanlar zannettim. Ayrılınca öyle olmuyormuş. Aksini çok isterdim
Yine üçünüz birlikte vakit geçirebilirsiniz çocuk için
Ben de öyle düşünüyordum. Bu yüzden hiç karşı çıkmadım. Şu an kızımı 300 400 metre uzaktan görüyorum.
Siz eşinizi aşırı kıskanç olarak anlatıyorsunuz. Sizce ayrıldıktan sonra medeni bir insana dönüşecek mi? Yoksa size hayatı zehir mi edecek?
Ayrıldıktan sonra bana karışamaz
Niye uzaktan görüyorsunuz
Özel biraz. Ama bakın, ayrıldıktan sonra karışamaz diyorsunuz. Ben de diyorum ki "biz artık ayrıldık, beni ilgilendirmez eski eşimin hayatı" diyebilecek medeniyete sahip mi eşiniz? Değilse çünkü, daha zor, yıpratıcı günler sizi bekiyor olacak. Bunun yerine onun bu aşırı kıskançlık huylarını törpülemeye çalışsanız, gerekirse bir büyük arata girse, gerekiyorsa tedaviye, terapiye gitseniz olmaz mı?
Ayrıldıktan sonra karışmaz öyle biri değil
Kızınızı merkeze koyarak, bundan sonrasında onun mutluluğu ve en az hasarı için çalışabilecekseniz siz bilirsiniz tabii.
Ama kızımın velayeti bana verilirse karışır mı sen kızımın annesisin diye
Kızınızın velayeti size verilir muhtemelen. Onu siz benden daha iyi bilirsiniz. Kızımızı bahane edebilir diyorsanız bilemem ben. Eder mi?
Neden bosansin ki
Nasıl yani
Rahat yaşa o seni boşAr
Sen neden istiyorsun
Çok kıskanç
Ne yapıyor mesela
Kendi öz kardeşinden bile kıskanıyor öyle söyleyeyim
Eşin aslen nereli
Karışık biraz
Söyle
Aslen Sivaslı
Kardeşinden nasıl kıskanıyor kıskandığını çıakrdıüın olayımç anltatır mısın
Ya çok karışık
Ohoo böyle dersen bir yere varamayız ki
Kıyafeti de kıskanıyor bikini bile giydirmiyor
Bunları evlenmeden konuşmadınız mı
Bu kadar değildi
sen eşini gerçekten seviyor musun
Evet
Bence mis gibi eşin var başka sprun yoksa böyle devam edin kıskanıyor diyr ayrılır mı insan ya seni seviyor işte
Mis gibi olduğunu nereden biliyorsun
Tek sorunun kıskançlık olduğunu dedin
İçkisi alkolü içince sapıtması seni dövmesi falan var mı
Duygusal olarak da ihmal ediyor bazen
Alkol çok kullanıyor ben de onunla alıştım ama dövmüyor
Duygusal olarak ihmalden kastın ne işe giderken öpmüyor mu seni
Ya öyle değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İkinci evliliğinde de başarısızlık hissi yaşama korkusu ve kızınızın düzenini koruma isteği onu durduruyor olabilir 🌸 Erkekler bazen geçmiş tecrübelerinin getirdiği yüklerle değişime daha dirençli olurlar. Senin hissettiğin bu çaresizlik çok anlaşılır 💛 Peki senin bu evlilikte en çok tükendiğin, devam etmeni imkansız kılan şey tam olarak nedir? 🌿
Ne olacak
İlişkinin yükünü taşımaktan yorulduğunu hissediyorsun, anlıyorum. Belki de biraz durup kendi ihtiyaçlarına odaklanma vaktin gelmiştir 🌸🌿