Erkekler ne sanıyor, kızlar koşa koşa gelecek falan mı sanıyor 😂?

Biriyle konuşuyorum, ilk sohbetimizde böyle tam yapbozun kayıp parçasını bulmuş gibi hissettim. 😂 Kendisi sürekli yollarda olduğu bir iş yapıyor, şoförmüş yani. Ama benim zaten ille de mühendis olsun ille de beyaz yaka olsun gibi beklentilerim yok.. Kendisi de hatta şoför olduğumu öğrendin beni engellemeyecek misin demişti.. 😂 Neyse benim yaşadığım yere gelirse görüşebiliriz falan diye konuşmuştuk. Dedim geliyor musun? Biraz da sohbet açmak için demiştim. Oradan geçmeyeceğim ama 1 km ötede bir yer söyledi, orada durursam sana haber vereceğim aklımda falan dedi. 😂 Sanki ben o 1 km yolu gidip görüşmeye can atıyorum, aklımda falan diyor bir de. Dedim zaten müsait olamayabilirim, önceden planlanmış bir şey yok sonuçta.. 😂

Sözün özü erkekler ne sanıyor gerçekten? Kızlar koşa koşa gelecek falan mı sanıyor? Öyle sanılmasının sebeplerini çok merak ediyorum gerçekten. Gel deyince gelen git deyince giden, eve gel deyince hemen giden, tanışıp ertesi gün yatakta soluğu alan kızlar olduğu sürece öyle sanmaya devam ederler. Burada hemcinslerime de kızıyorum yani... Bir de öyle yolda mola vermiş gibi değil de gerçekten benim için hazırlanıp gelmiş şekilde görüşmeyi isterim. Sonuçta ben onun için hazırlanıp gideceğim.. Siz ne düşünüyorsunuz?

Erkekler ne sanıyor, kızlar koşa koşa gelecek falan mı sanıyor 😂?