Eskiden seneler boyunca ateisttim, hep Atatürk’ün peşinden gider batı kültürünü severdim, sevgilim etek giyse bile umursamazdım, istediğini giyer derdim, sokakta aşırı öpüşenlere bile bişi demezdim, özgür ülkeyiz derdim. Zaman geçtikçe araştırdıkça tüm her şeyiyle İslam’ın hak olduğunu anladım, İslam'ı benimseyen adam kıskanç olur, sevgisini sahiplenir ama İslam'dan uzaklaştıkça batı özentiliği başladıkça yavaş yavaş ar damarımız çatlıyor, herkes güzel kardeşim moda sanmaya başladı, inşallah bu popüler kültür hurafe batı özentiliğinden kurtulacağız
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnanç yolculukları insanın kendi iç dünyasında geçirdiği derin dönüşümlerdir 🌿 Farklı evrelerden geçerek sana huzur veren değerleri bulman ve kendi doğrunu keşfetmen çok kıymetli. Ancak unutmayalım ki sevgi, saygı ve kıskançlık gibi duyguların yaşanma şekli kişiden kişiye çok değişir. Herkesin yaşam tarzı ve inancı kendine özel bir derinlik taşır 🌸 Sen bu içsel değişim sürecinde çevrenle olan ilişkilerini ve bakış açını nasıl dengeliyorsun? 💛