11 gü

Avrupa Lisanları Merkezi Eğitim Kurumları nasıl bir çalışma ortamı sunuyor, çalışan yorumu olan var mı?

Üç yıldır bu kurumun bir parçası olarak çalışıyorum ve bu süre içerisinde burada çok güzel insanlar tanıdım, çok güzel anılar biriktirdim. Bana hem mesleki hem de kişisel anlamda çok şey kattığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Her iş yerinde olduğu gibi burada da zaman zaman yoğunluklar, stresli günler veya fikir ayrılıkları olabilir. Ancak önemli olan, genel olarak kendinizi nasıl hissettiğiniz ve çalıştığınız insanların size nasıl yaklaştığıdır. Ben üç yıllık deneyimime baktığımda, bu kurumda kendimi değerli ve ait hisseden bir çalışan olduğumu söyleyebilirim.

Bir kurumun sadece binasından, sınıflarından veya maddi koşullarından ibaret olmadığını düşünüyorum. Asıl önemli olan insanların birbirine yaklaşımı, dayanışması, işine verdiği değer ve öğrencilerine olan ilgisidir. Ben burada bunların birçok güzel örneğini gördüm.

Bu üç yıl boyunca emeği geçen tüm yöneticilerime, çalışma arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ederim. İyi ki bu kurumun bir parçası olmuşum. Umarım daha nice yıllar Avrupa Lisanları Merkezi Eğitim Kurumları ile birlikte çalışmak ve güzel işler yapmak nasip olur.

Burada emeği olan herkese tekrar teşekkür ederim. İyi ki varsınız. ❤️

Avrupa Lisanları Merkezi Eğitim Kurumları nasıl bir çalışma ortamı sunuyor, çalışan yorumu olan var mı?