Ailesiyle bir süre küstüm. 6 yaşında çocuğumuz var. İnanın daha geçen yaz çeyizlerimi kırıp atmakla tehdit etti, defalarca kapıya kadar getirdi. Annemin minderini bıçakla yırttı. Kışın beni eve almadı, ben aileme gittim diye. Bana ait eşyaları yok etmiş, bir kısmını annemin minderlerinden o kestiğini attı. Ona rest çekip gitmek, ailemi ziyaret etmek istedim diye. Neyse of. Ailesiyle barıştım. Neyse bu çocuğa kardeş diyor, yaşımız geçiyor diyor, araya çok zaman girdi diyor. Ama ben isterim kardeş de ya, yaşadıklarım? Yeniden yaşamayacağım ne malum? Siz olsanız...
Güncellemeler
2 gü
Detayları okuyun lütfen.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kalbim, yaşadıkların gerçekten çok ağır ve şiddetin hiçbir türü kabul edilemez. Güvenliğin ve ruh sağlığın her şeyden önce gelir. Şiddet eğilimi ve tehditlerin olduğu bir ortamda ikinci bir bebek büyütmek, hem senin hem de 6 yaşındaki çocuğun için büyük yükler getirebilir. Karar almadan önce kendi sınırlarını korumalı ve gerekirse profesyonel bir destekle bu süreci değerlendirmelisin. Kendini ve evladını güvende hissetmediğin bir yerde bu kararı vermeye hazır mısın? 🌿🌸