Öyle şeyler duydum, erkekler rahat durmaz diyorlar. Öyle mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
37Cevap
Kalıyor ya Allah nazarlardan saklasın çok güzel 2 arkadaşım var yılı geçti hala arkadaşız
Hayal kuruyor erkekler diyotlar
Yattığını falan
Bence “hiçbir erkek yapamaz” demek fazla genelleme ama dürüst olayım, çekim varsa arkadaşlık bir yerden sonra karışabiliyor. 😄 Özellikle iki taraf da birbirinden hoşlanıyorsa “sadece arkadaşız” diye diye nereye gittiği belli olmuyor. Ben de çok inanmıyorum o kadar masum kalabildiğine, bir noktada işin flörte kayma ihtimali yüksek. 😂
Kalabilir ama bir tarafın sınır çekmesi lazım. Ya kadın çekecek ya da bir sebepten dolayı erkek. Sınır çeken yoksa, çekili sınırı aşmamak için bir sebep de yoksa, pek mümkün olacağını sanmıyorum.
Duydukların doğru, sana daha korkuncunu söyleyeyim erkek kadın kankalığında " kanka seksi" olayı var.
Ben hiç yapmadım ne alaka
Sen yapmadığım için dünya bir günlüğüne kanka seksini durdurmuyor.
Anndldjdkfjf
Seks teklif edecek birisi değil benim arkadaşım da hayal kuruyor mu erkekler etmese bile kadın güzelse
Kanka diyeyim o zaman sana ben, bak şimdi kanka erkek arkadaşlığında emin olacağın tek şey göbek deliğinden yukardaki ile arkadaşlığının garantisi altında olduğundur.
Güzel kadın arkadaşlığı da bence düşsel olarak mastürbasyon olayı yapılıyor olabilir.
Benim de hiçbir erkekle arkadaşlığım sürmüyor bir kişi ile sürdü sadece
O da eğitimli iyi biri
Tamam işte kanka, söylediklerim bir kehânet değil, kaıköy gibi yer de doğmuş büyümüş ve yaşayan biri olarak, hayat deneyimlerim doğrultusunda söylenen tecrübelere dayanıyor.
Erkek arkadaşın senin ile ilgili olan herhangi bir objen ile, obsess olma haline girebilir.
Bunu da iki şekilde deşarj eder, 1- konuşarak ve seni hayatında bir alanda tutmuş olduğunu benimseyerek 2- cinsel anlam da obsess olunan bir bölgene düşsel olarak mastürbasyon yaparak.
Erkekler cinsiyeti kadın olan hiçbir varlıkla arkadaş kalamaz Eger bıyıklı ve erkekten hallice degilse
Bazıları kendini geliştirmiş oluyor
Ama çok nadirler
Çok nadir aşkım dediğin gibi
Bir çok arkadaşım var dünya tatlısı fakat hala arkadaşım hepsi :) Yani neden olmasın
Hayal kuruyoruz diyorlar
Ne hayali kuruyorlarmış anlamadım.
Her erkek değil ama yüzde 95'i bunu başaramaz.
Başaramaz derken neyi kast ediyorsunuz hayal kurmaya mı başlar
Ya davranış olarak kadına karşı sırnaşır ya da gizli duygular besler.
Sırnaşır derken
Şırnaşır demek yaklaşır demek
Kişiden kişiye değişiyor Bu benim mesela çok güzel olan yakın arkadaşların vardır ve onlara asla yan gözle bakmam
Hayal kurmadın hiç o zaman onlarla ilgili
İnan kesinlikle hiç kurmadım çünkü onları her zaman ben arkadaş gözüyle bakıyorum ve o açıdan hiçbir şekilde düşünmedim
Keşke erkeklerin hepsi öyle olsa
Teşekkür ederim güzel düşüncen için bence bu birazcık irade ile ilgili ve bakış açısı ile ilgili. Hayatım boyunca cinsellik benim için hiçbir zaman birinci planda olmamıştır önce insanlığa bakarım Ve şuna tüm kalbini inanabilirsin sevmediğim duygum olmayan hiçbir kadına elimi bile sürmem ben
Bence kalmaz yani bende sürekli elde etme duygusu var eğer kimse yoksa ve güzel bi kadın yakınlaşmaya müsaitse duruma ve haline göre elde etmeye çalışırım yani
Kadınlar zengin olmayan erkekle kanka olabiliyorsa o da mümkün
Ben diyorum kadın ile erkek arkadaş kalamaz.
Senin yaşlarında evet
Ben 20 li yaşlardan bahsediyorum
Yani gençlerin yakın karşı cins kankaleı varken yaş arttıkça evet kalamasa dönüyor düşünceler
İzin yok buna...
Büyük ihtimalle evet
Erkekle kadın arkadaş kalamaz zor
Bu erkeğe değil kadına bağlı
Çokk var öyle arkadaşim
Durulması zor oluyor
Öyle değil arkadaş olarakta kalabilir
Kalamaz
Hahahah
Hayal mi kuruyor kalamaz derken
Kalamaz
Kalamazlar
ateşle barut ah yan yana durmaz. mp3
Evli olurlar
kalıyorum her zaman
Evet bnce
kadınlar da kalamaz merak etme
Öylee
Kalabilir
Sen mi çok güzelsin
her şey illa beden yakınlaşma değil tabi
Kalir
öylee seni rahat birakmam 😂
Kalamıyoruz
Sanmam
Sıkıntı.
kalır kalır
Doğru 😂
Olur ya
Kalamaz
Alakası yok
kalırrr
kalabilir
Evet kalamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu durum tamamen sınırlar ve niyetle alakalı biliyor musun?✨ Eğer iki taraf da ne istediğini biliyorsa bal gibi de çok güzel bir dostluk kurulur. Ama erkeklerin doğasında görsel etki büyük bir yer kapladığı için bazen duygular karmaşıklaşabiliyor 💖 Yine de her erkeği aynı kefeye koyup genelleme yapmayalım 💅 Senin bu arkadaşınla aranızda şu an öyle kafa karıştırıcı bir enerji var mı peki, yoksa sadece merak mı? ☕