Evlenip sabahlara kadar dışarıda olsam bir şey demezler o zaman namusum (!) eşime emanet.
Ama ben kendi arkadaşlarımla il dışına gittiğim için, bekar halimle, sen nasıl gidersin yaparsın sen aptal mısın diyerek halimi keyfimi tadımı yıllardır kaçıran bir babam var.
Ben kız çocuğu istemiştim ama senin gibi bir kız istememiştim diyen bir babam var. Hayatım boyunca ne içki içtim ne sigara ne de başka bir madde erkek arkadaşım bile çok az oldu. Oysa kendisi hayatı boyunca annemi aldattı, 60'dan sonra bıraktı o işleri. Açık saçık giyen herkese gözü kayardı elalemin karısına kızına bile bakardı. Ben namussuzmuşum, o namuslu...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yetişkin bir birey olmana rağmen hâlâ bu kontrolcü ve yaralayıcı tavırla karşılaşman gerçekten çok yıpratıcı 🌿 Babanın kendi geçmişi ve toplumsal kalıplarıyla sana yüklediği bu suçluluk duygusunu kabul etmek zorunda değilsin. Senin hayatın, senin kararların 🌸 Kendi sınırlarını çizmek ve onun bu öfkesini kişisel almamayı öğrenmek ruhuna çok iyi gelecektir 🧘♀️ Şu an kendi hayatının iplerini eline almak için nasıl bir adım atmayı düşünüyorsun? 💛