Güncellemeler
1 yıl
Güncel soru
Güncellemeler
1 yıl
Güncelle
Güncellemeler
1 yıl
Geçer mi bu durum
Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
Selam
Güncellemeler
1 yıl
. Ggg
Onun yanında kimseyle rahat konuşamıyorum hatta hiç diyelim. Telefonda bile konuşamıyorum sürekli eleştiyor kinayeli konuşuyor. Kendisi gelişmemiş sinirli birisi. Onun etkisinden çıkamıyorum. Üniversite bile okudum ama hala sosyal kaygılı biriyim. İlkokuldan liseye kadar yatılı okudum bile ama bir türlü kabuğumu kıramıyorum. Ne yapmam lazım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Baskıcı ve eleştirel bir aile yapısında büyüyen kişiler ilerde bu şekilde problemler yaşıyor maalesef.
Maalesef
beni anlatıyorsun sanki yaşım 43 ve hala babamın yanında aynıyım
Ama bu çok büyük bir sorun işe giremiyorum evlilik yok sevgilim hiç olmadı inan içindr rahat edemiyorum
rabbimin bir bildiği vardır asla babana böyle diye karşı gelme. rabbim buna sabredersen sana gelecekte çok büyük mükafatlar verir emin ol ya da babanın böyle olması seni birtakım sıkıntılardan kurtarıyordur sabret ve dua et
Senin başına iyi şeyler geldi mi
bu herkes için böyledir demiyorum ama babanın başında bu şekilde olması seni bazı hatalardan da kurtarıyor olabilir sen beni dinle ve sabret babana asla karşı gelme bu sözümü unutma
Babamda psiklojik olarak benim gibiyse ve onuda tedaviye ihtiyacı varsa ve bana boşu boşuna bağırıp duruyorsa onun yanında kendimi kötü hissetsem de mi karşı gelmicem bu saçmalık
Babanla birlikte yaşama
Mecbur kaldım
Ne güzel utanmaktan vazgeçme
Nesi güzel hayatın bombok oluyor
Baban yokkken rahat takıl sen de
Çocukken ne yaşadın
Hatırlamıyorum ama konuşmayı 4 5 yaşlarında öğrenmişim ve yürümeyi de geç öğrendim
Muhtemelen bir sorun var bence doktora gitmen lazım bir çözümü muhakkak vardır
Bende otizm ve dehb den şüphe ediyorum ama doktorlar antidepresan verip gönderiyorlar. Bende zaten küçüklükten beri bir farklılık olduğunun farkındayım ama çözemedim
Çok saçma bu antidepresan işi🥹
Ayy
Acaba başka doktor mu görsen
Öyle yapıcam artık ama kendimi iyi ifade edemem diye korkuyorum başka teşhis koyarlar yanlışlıkla falan
Sen şüphe ettiğini söyleme sadece fark ettiklerini ilet
Evet bn genelde şüphelerimi de söylüyorum ama belirtileri de söylüyorum
Ben 26 yaşındayım hala işsizim ve bekar
Ben 31 yaşındayım aynıyım hiç sevgilim bile olmadı
Niye
Detayda yazılı
Ben utanmiyom
Napim
Kiminle
Benle
Gizlisin
Begendim
Beğenen sen miydin. Tamam istek attim k ile başlıyor
Atıyorum geri çeviriyorsn. K ile başlıyor nickim
Dalga amaçlı yazdın sanırım
Sanmam
Ok.
Konusabiliriz
Gerek kalmadı abla sağol
Kır kabugunu
Bu yaştan sonra zor gibi yalnız olmuyor
Ne lazim ki
Desteğe ihtiyacım var bir yol gösteren ve ya psikolog ve ya sevgili ama beni anlıyacak sabırlı olucak. Belki seversem sevilirsem ruhumu iyi gelir diye düşünüyorum
Tkp at konusslim
Tamam
Adin be
Ne
Küskün ayıcık
Yazdim
Bnde
Niye kapadın mesajı noldu. Bu mu yardımın
Konusmuyon
Konuştum ya. Daha nasıl konuşayım. Tam yazarken kapattın. Uzun bir yazı yazmştm
Kapatmışsın yine ben daha yeni giriyorum siteye