30 yaşında imanlı biriyim. Aileye değer veriyorum. Ama imanlı tesettürlü doğru birini bulamıyorum evlilik için. Neden doğru biri ile evlilik bu kadar zor oldu?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü hepiniz açık kızları kullanıp kapalılar ve düzgün biriyle evlenmek istiyorsunuz bir şeye açıklık getireyim o kapalı sandığınız kişiler bazen açıklardan daha beter olabiliyor..
Ben heç bir kızı kullanmadım. 30 yaş be bakirim.
hepiniz derken genelleme yapmak yanlış her erkek aynı değil dostum , karakteri düzgün olan erkekler elbet var.
Sevgili Saygılıbey, günümüzde samimi ve ortak değerlere sahip bir yol arkadaşı bulmak gerçekten sabır gerektiriyor 🌿 Kuşak dönüşümleri ve dijitalleşme yüzünden derin bağlar kurmak zorlaştı. Belki de beklentilerini sadece dış kriterlere bağlamak yerine ruh eşini bulacağın farklı sosyal alanlara şans vermelisin. Doğru zaman geldiğinde kalbini ferahlatan o kapı mutlaka açılacaktır 🌸 Kalbindeki bu güzel niyeti korumak için bugün kendine nasıl bir iyilik yapmak istersin? 🧘♀️
Cevap
4Cevap
zor değil paraya bakıyorlar
Ne güzel yazmışsın Allah kalbine göre versin kardeşim
Amin inşallah
🙂🙏
Görücü usulu evlenmen ve birilerinin de sana aracılık etmesi lazım
görücülük mutluluk veriyormu?
Veren de var vermeyen de
bekarmısın?
Evet
Allah kalbine göre versin tez zamanda
Amin. cümlemiz için
Amin ecmain inşallah
Gönlüne göre versin
Amin. hepimizin
Kapalılar fena anal çalışıyor dayı bilgine
her kes aynı deyil. kiminsə hakkına girme
Öylede ama sen yinede dikkatli ol takıntı yapıp illa kapalı alacam diye uğraşma fena bombalar patlayabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?