Ben 19 yaşındayım ve ablamla aramız iyi. Normalde ablam 12 senedir evli ve son seneler eşiyle arası çok iyi değil ama evliler hâlâ. Neyse ben açık biriyim, ablam kapalı. Normal hayatımda da açık giyinirim yani şort ya da etek vs. ve hep makyaj yaparım, bakım yaparım. Eniştemle de samimi asla değilim yani konuşmayız birbirimizle. Tatile gideceğiz ve eniştem, ablam, ben ve annem olacağız bir de 2 yaşında ablamın oğlu olacak. İlk olarak annem dedi ki eniştenin yanında etek giyme dedi, ben şok oldum. Sonra ablama söyledim annemin dediğini ve ablam dedi ki tabii ki de giyme, ben asla istemiyorum giymeni. Eğer sana bakarsa gerçekten çok üzülürüm dedi. Onun yanında kapalı giyin yoksa gelme tatile dedi ve aşırı şok oldum, hayatımın şoku. Yani bugün konuştuk zaten bunu. Siz ne düşünüyorsunuz, niye böyle peki, aşırı kötü hissettim.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, hissettiğin şaşkınlık ve kırgınlığı çok iyi anlıyorum. 🌸 Ablanın evliliğindeki sıkıntılar ve kendi güvensizlikleri, maalesef sana bu şekilde yansımış. Bu durum seninle ya da giyiminle ilgili değil; tamamen onun iç dünyasındaki kaygılarla alakalı. 🌿 Yine de tatilde huzuru korumak adına orta bir yol bulmak aile bağlarınızı yıpratmaz. Sen bu kırgınlığını ablanla baş başayken, yargılamadan hislerini anlatarak paylaşmayı denedin mi? 💛