Sizce ablam beni kıskanıyor mu?

ablamdan daha marifefliyim herkeste bunu söyler överler beni aramızda 5 yaş var. geçenlerde kavga ettik kavga konuusuda şu ablam çalışmıyor ben çalışıyorum ve benden daha çok para harcayıp geziyor benide istagramdan engellemiş görmeyim diye tabi ben gördüm baya söylendim gittiği yerler para gerektiren yerler ve babamın durumunu da biliyor o gün anneminde haberi oldu babama söylemiş benim kışkırttığımı düşündü biraz bende yaptım açıkcası babam baya kızdı ona. 5 gün sonra ağıza alınmıcak laflar söyledi bana senin gibi kardeş olmaz olsun, yardımcı olmuyosun bana, kuzenimiz bile istemiyor seni (her buluştuklarında hafta içini seçiyorlar geç geldikleri için ben gitmiyorum hepte hafta içine denk geliyor) öl inşallah olmasaydın keşke falan bende amşn dedim ablalılık yapsaydın kardeşlik görürdün dedim baya uzadı konu ama çok kırıldım.

ben sevilimden ayrıldıktan sonra ablamda ayrıldı sonra onlar barıştı ve bana dediği kelime şu benimki döndü ama seninki dönmedi dedi nispet yapar gibi kalbim çok kırıldı 1 hafta olmadan çocuk bunu terk etti bende Allah gördü dedim bunu nasıl dersin dedi
Sizce ablam beni kıskanıyor mu?