Eşimin annesinin mutfağına karışıp beni suçlaması çok gücüme gidiyor, haksız mıyım?

Arkadaşlar eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz, yemeği aşağıda onlarla beraber yiyip kendi evimize çıkarız. Bana karşı çok iyiler, ye kızım, iç kızım, çekinme kızım, burası senin evin derler hep. Ben de tatlı dilim, güler yüzüm ve yardımseverliğimle veririm karşılığını her zaman, nazar değmesin.. Eşim iş yerindeyken aradı, hastayım, doktor 3 gün rapor verdi eve geliyorum dedi. Çorba yaptım, yemek hazırladım hemen, ilaçlarını içirdim, çamaşırlarını yıkadım. Her geldiğinde annesinin buzdolabını açıyor ve bana laf söylüyor, bu erimiş, bu çürümüş, dünden kalan yemeğin ne işi var burada, bu karpuzu kim koydu buraya, 2 kadın ne yapıyorsunuz bu evde ben anlamıyorum ki gibi şeyler söylüyor, çok gücüme gidiyor. Annesinin dolabına düzenine ben ellemem, müdahale de etmem, annesi de çok kızıyor eşime. Sabah mutfağa girdik, eşim menemen yapıyor, ben de salatalık çıkardım dolaptan, reçel, bal, zeytin filan, yardım ediyorum eşime. Sen bırak allasen, dokunma bir şeye, ben yaparım dedi, elimi çektim her şeyden. Sonra kahvaltıyı hazırlamış, hadi gel dedi, gittim mutfağa, o sırada kayınpederim de uyandı, mutfaktaydı. Babasına, dolapta tek sağlam bir şey kalmamış, biri koyuyor, diğeri de onaylıyor, bu çürümüş, bunu atalım demiyorlar, hay Allah'ım kafayı yiyeceğim ya deyince çok gücüme gitti. Masaya oturup kahvaltı bile yapmadan yukarı evime çıktım, aç karınla duruyorum sabahtan beri, arkamdan bile gelmedi, yeğeniyle oynuyor aşağıda

Eşimin annesinin mutfağına karışıp beni suçlaması çok gücüme gidiyor, haksız mıyım?