Askıya ekmek astım diye eşim kızdı. Suç bende mi?

Ekmek almaya cikmak istedim normalde hergun o çıkar. Hergun ekmeği işten gelirken alır sorarda ne ihtiyacın var diye. Ama ben dün çıkmak istedim. Hava almak istedim bir arkadasim da da notlarım vardı onları almaya gittim öğretmenim.

Ekmek alırken orada askıya ekmek asılır ihtiyaci olanlar için yazıyordu bende iki tane aldım asarmisiniz dedim gecen birini görmüştüm çöpü karıştırırken o gece hiç yatamadım. Oyuzden. Bunuda eşimle. paylastim bak ben verdiğin para ile böyle bir sey yaptım hakkını helal et dedim bana kızdı öyle çok zoruma gitti ki neden alıyorsun neden koyuyorsun yahu ben farzet o ekmeği orada oturdum yedim nolmus yani bı başkası ile ekmek paylaşmak o öyle deyince ben çok sinirlendim gene eve döndüm yataklari eş görevi diye ayirmadim ama hala çok kırgınım bana öyle kızdı ki bir sorun bir sikinti sizce var mı göremediğim onun bencilliği dışında

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Bazi insanlar ne kadar iyiymis... bazı insanlar ne karar kötüymüş bunu burada görmüş oldum su yorumlarda. Yok ne gerek var yok niye yok çok değişik falan filan arkadaşlar size ekmek astım doğru mu yaptım diye bir soru sorduğumu hatırlamıyorum. Soru sormamdaki amaç eşimin tavrı. Benim yaptığım bana doğruydu yaptım.. size değilse yapmazsınız olur biter sırf yorum yapmak içinde kötü kalbinizden geçen cümleleri okumak zorunda değiliz biz
Askıya ekmek astım diye eşim kızdı. Suç bende mi?