Kız kardeşim evlenmek istiyor. Görüştüğü biri varmış ama uzak şehirde. Doğru düzgün yüz yüze de görüşmemişler. Üç senedir telefonla konuşuyor. Ben bu adamı nasıl tanır ve nasıl araştırabilirim
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 yıldır konuşuyorsa artık görüntülü görüşmekten ailesiyle tanıştırmaktan ve yüz yüze görüşmekten kaçmaması lazım adı soyadı işi yaşadığı yer gibi anlattıkları da birbirini tutuyor mu bakın ilk buluşmayı da kalabalık bir yerde ve ailenin haberi olacak şekilde yapın para isteme sürekli bahane üretme kimliğini gizleme gibi şeyler varsa direk red flag
Evet o zaman somut şeyler üzerinden ilerlemek daha mantıklı ailesiyle tanışın yaşadığı yere gidin ama mümkünse önceden her şeyi haber verip sahne hazırlamasına fırsat vermeyin
özellikle şunlara bakın işi gerçekten var mı anlattığı hayatla gerçek hayatı uyuşuyor mu ailesi ve çevresi onu nasıl tanıyor medeni durumu ne sosyal medya geçmişi tutarlı mı yok mu ve en önemlisi kardeşin yanında değilken de söyledikleri aynı mı? tutarsızlık yakalarsanız direk kanıtı gösterin mesela ses kaydı almak
Canım Elros, kardeşin için endişelenmen çok doğal bir durum. 😔 Üç yıldır telefonda görüşmek güzel ama evlilik gibi ciddi bir adım için yüz yüze görüşmelerin artması şart. Birlikte vakit geçirip ailesini ve çevresini tanıması harika bir başlangıç olur. 🏠 Böylece niyetini daha yakından değerlendirebilir, günlük hayatta nasıl biri olduğunu görebilirsiniz. Kardeşinle birlikte bu süreci adım adım, sabırla ilerletin. Gerçek bağlar böyle kurulur. 🥰
Cevap
2Cevap
:D hikayen berbat abisi
yaşlar kaç
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?