bir erkeğin netten aşık olup olmadığını, tanıştığı bayandan hoşlanıp hoşlanmdığını nasıl anlarım.?
hadi netten aşık olan erkekler ve bayanlar yardım lütfen.
hadi netten aşık olan erkekler ve bayanlar yardım lütfen.
netten rol yapar kandırır bu çok basit.gerçek hayatta da rol yapıp kandırabilir.ve yüzyüze görüşmeden birlikte olmadan bilmiyorum aşık olmak biraz saçma geliyor.
ki sana önerim aşkı arama karşına çıkana hemen aşık olma.aşk sana kendisi gelmeden karşına çıkana aşık olursa acı çekersin sadece..
oldu hoşlandın, tanışmalısın yoksa fiberoptikten aşk olmaz
Sözlerinden çok basşt anlarsın sana sürekli iltifat eder hakkında en ince detayı bile öğrenmek ister.
evt sürekli iltifat edyo.fotolarından daha güzelsin diyo :))
surekli bunu mu soyluyor :)) cok komik
baska birseyler soylemiyor mu :)
facede fotona yorum yapıosa beğeniyosa dürtüyosa msnde titretiyosa bil ki aşık zuhahaah :D net aşkı
Cevap
16Cevap
siz kızların en büyük zaafı erkek konuşurken size gizli anlamlar içeren mesajlar gönderdiğini düşünmeniz. Hayır bu biz erkeklerin tarzı değil. Bizler üstü kapalı mesajlar yollamak yerine genellikle açık açık konuşmayı tercih ederiz. imalı ve üstü kapalı konuşmak sizin işiniz, bizim değil. :D Sen kendince anlamlar çıkarmış olabilirsin.
ne yalan sölim netten aşık oldum... ama tanıştıktan cok kısa süre sonra buluşmuştum öyle oldu yani... dürtme titretme işleriyle uğraşmadım... albenim varmış demek ki:) ama şunu sölim nette göründüğü gibi değil bazı şeyler bu da aleni...
Netten askını olcecegine gercek hayatta yanyana olup kendi gozlerinle karar vermelisin...
İnternetten asık oldugunu mü söylüyor yoksa sana... Reel hayata taşıyıp görüşmezsen hoslanmasi da yakında gecer...
ilk görüşte aşık olduğunu söyledide bn daha ona aşık olmadım.reel hayattada tanışmamızı istiyo.bnde güvenemiyorum açıkcası ama sevmeye başladım keretayıı :))
karsimizdaki insanlari cözdük sira nettekilere geldi (:
anlayamazsin
ne sevdigini ne kisiligilini, sen sana anlattigi kadar tanirsin onu ne eksik ne fazla (eksik olabilir algilama sorunu olan kisilerde)
En uzak mesafe ne Afrika’dir,
ne Çin,
ne Hindistan,
ne seyyareler
ne de yildizlar geceleri isildayan...
En uzak mesafe iki kafa arasindaki mesafedir birbirini
anlamayan...
msn de sık sık titreşim gönderiyosa, her cümleden sonra ağzı yarım dünya açık gülücük koyuyosa ve cam aç diye ısrar ediyosa sana aşıktır kesin
hahahahahahahhaauhiushlsadhaskjb
onların hepsini yapıyo :))
İmkansız, daha sen karşındakinin o olup olmadığından bile emin olamazsın.
Anlayamazsin.
Her soyledigini ustune filan alinirsin ki yapma :D
Sana olmayabilir.
Soylemesini bekle varsa oyle birsey soylesin.
üstüme alınıyom valla.facededki profilinde aşk şarkıları ve güzel sözler yayınlayınca offf yaaa :((
internetten de olsun gerçek hayatta da olsun onu tamamen bilmeden , sadece inanarak anlayamazsın..zira çok iyi rol yapanlar var :))
Anlayamazsın bu çok zor. Anladığını sanıp yanılırsın. Sanal alem çünkü hertürlü yalan dolan var.
senınle ilgilendiğini bir şekılde anlarsın da ne amaçlı ilgilendiğini anlazsın sanırım
öyle bir şey olamaz.görmeden bilmeden nasıl aşık olabilir ki.
netteki asklar nette kalır ya bosver. siz takılın öyle. cafe.com da bulusun kahve için.okey oynayın.
yüzyüze görüşmeden netten aşk mı olur yahu sabaha kadar yazış cismini görmedikten sonra neye yarar
Kız sizin köye internet mi bağladılaarrr :O
:D:D:D:D
heeeee :D
internetten yalan kolay söylenir
cama bakarak aşık oldun ya. seni bravo
bn aşık değilim yaaaaa,sadece ilgileniyom o kadarrr.onunda hislerini öğrenmek istedim sadeceee :))
Bir erkek sana netten asik olamaz
çok güzel moral verdin sağol elenaa :))
bu kadar net konusmamalisiniz erkekleri ne kadar taniyorsunuz ki
biz kizlari taniyamadigimiz gibi sizde erkekleri taniyamazssiniz
o yuzden kesin ve net bir dille cevaplamanizi dogru bulmadim :(
Anlayamassın çok profösyönel tipler var ;)
Alınan mpbs hızından anlarsın.
çok saçma
bok anlarsın
bizde zaten anlayamadığımız için soruyoruz.bilmiyosan ne yorum yapıyon.boşu boşuna yer işgal ediyon?
Netten aşk olmaz. Görüşeceksin.
sadece hoslanma olabilir haklisiniz :)
anlayamazsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar