Ben mi yanlış anladım yoksa beni oğluna isteyen ailenin şimdi selam bile vermemesi normal mi?

Geçen sene kuzenimin düğününde halamla babaannemle komşu, yıllardır aynı mahallede birbirini bilen bir teyze beni oğluna uygun görmüş hatta masamıza bile geldi ertesi gün hemen halama gitmiş beni çok beğendiğini ailemize uygun olduğumu söylemiş işte bir şeyler daha sormuş teşekkür edip gitmiş sonra halam babaanneme, babaannem de babama telefonda söylemiş. Halamın oğluyla da bu çocuk arkadaş işte, benle olmayacağımızı söylemiş çocuğun, uygun değilmişiz. Benim de tuhafıma gitti ben hiç bir araya gelip oturup konuşmadım 36 yaşındayım birinin bana uygun olup olmadığına bırak da ben karar vereyim. Ben de hiç sormadım hevesimi kaçırdılar. Ben bu aileyle bazen denk geliyorum, çocuğu da gördüm bazen hâlâ görüyorum aynı ilçede yaşıyoruz sonuçta ama benim anlamadığım bir şey daha var kadın bana kötü kötü bakıyor bazen nefret ediyormuş gibi bazen de yokmuşum gibi bakıyor. Şimdi biz denk geliyorduk ya bunlarla bana laf atmıyorlar babama atmıyorlar bu işi siz başlattınız siz laf atmayınca ben de atamadım bir şey diyemedim beni beğenmedi ya da istemiyorlar gibi algıladım. Bu aileyle denk geldiğimde ister istemez geriliyorum sanki ben bir şey yapmışım gibi alışveriş yapıyorum babamla çarpıyor bize sonra kötü kötü bakıp gitmiş ben görmedim kalabalıkta. Bir ay önce falan babasını gördük o bize baktı biz ona baktık selam bile veremiyor ama beni beğenen sizdiniz niye kaçıyorsunuz. Babam ben kız babasıyım selam veremem onlar vermeyince diyor. Çocuk yanımdan geçiyor bazen yüzüme bile bakmıyor eeee teyze sana ne oluyor isteyen adam bir şekilde ulaşırdı bana demek ki istememiş. Sosyal medya kullanmıyorum beni bulmak isteseydi illa bir görüşme için bir şeyler yapardı doğru değil mi kendimi bana bu çocuğun annesi kusurlu hissettiriyor. Babası babamın yanından geçerken bile selam vermiyor halbuki rahmetli dedemle bile arkadaşlarmış babam babanın dükkânından çıkmıyorlardı diyor. İlla bir şey olmak zorunda değil olmadı zaten de sadece geriliyorum ben mi hatalıyım

Ben mi yanlış anladım yoksa beni oğluna isteyen ailenin şimdi selam bile vermemesi normal mi?