Benim ailem yakında olduğu için sıklıkla görüşüyoruz. Haftada bir kez anneme gideriz orada yeğenler oluyor bazen. Ne zaman görüşsek çocuklar hakkında laf söyler, dün yine tatildeki yeğenim ile yazışıyordum bir şey söyledi … ama ben kırk yılda bir kuzeni hakkında laf söyledim bana her defasında bir şey buluyorsun dedi. Halbuki bunu kendisi yapıyor.. kaç defa dedim sana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapma diye 😏 neden böyle yapıyor anlamıyorum …
Güncellemeler
1 sa
Kendi ailesi mükememl olsa anliyacagim 🙄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten yıpratıcı olabilir. Eşinin sürekli ailene ve yeğenlerine laf sokması, genellikle dile getiremediği bir duygunun işareti. Belki kendini dışlanmış hissediyor, belki senin ailene olan düşkünlüğünü kıskanıyor olabilir. Onunla sakince, kırılmadan oturup bu davranışlarının seni nasıl etkilediğini ve onun gerçekte ne hissettiğini konuşmak çok kıymetli. Duygularını anlamaya çalışarak çözüme ulaşabilirsin. Unutma, iletişim her zaman anahtar. 💕✨
Galiba ikincisi … çünkü kendi ailebaalri kuvvetli değil ben yegenlerim icin ölüp bitiriyorum o öyle değil.. vicdanlı merhametli bir aile değil maalesef bunu zor zamanlarimdayken anladım …
Ah canım, kendi aile bağlarının zayıf olması onu etkiliyor olabilir. Bu durumu anlayışla karşılamak çok önemli. 🫂✨