Evden kaçıp ablamlarda kaldım, eniştemin tehdit gibi hikayeleri beni korkuttu, siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?

lütfen sonuna kadar okuyun ben 18 yaşındayım evden kaçtım ailevi problemlerim vardı İstanbul'a gitmiştim ablam aradı çağırdı gel dedi ısrarla ben de Kocaeli'ye döndüm bi gün kaldım falan derken eniştemle ablam beni karşılarına alıp konuştular ne yapacaksın bundan sonra diye ben de kendi ayaklarımın üzerinde duracağım dedim işte başladılar hayat zor asla kolay değil seni kandırırlar bedeninden yararlanırlar sahipsiz kadınları sahipleniyorlar ve bu kadınların hepsi ben kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim diyen kadınlar falan diye sonra eniştem kendi geçmişinden bahsetti tabi ne kadar doğru bilemiyorum artık sokak dövüşçüsüymüş para alıyormuş 500-600 bin falan kafeste insanlarla dövüşüyormuş silahları falan varmış arkadaşları gözünün önünde ölmüş kafasına sıkmışlar beyni dağılmış ben arkadaşımın bağırsaklarını topladım falan diye anlattı duygusuz bi şekilde sonra çocuğu olunca çıkmış bu ortamdan seni anlıyorum haksız değilsin ama hayat çok zor insanlar korkunç Kadıköy barlar sokağında sokakta bir sürü insan yatıyor gidip gösterebilirim dedi öyle işte sabit fikirlidim aileme kızıyordum ama baba olunca onları anladım asla kötülüğümüzü istemezler evlat sahibi olunca anlıyor insan falan dedi yani mal yerine konmuş gibi hissettim o kadar şey yaşayıp hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam edemez o eski ortamındaki * düşmanları falan bırakır mı peşini aq ve arkadaşın gözünün önünde ölmüş hani insan ister istemez etkilenir bunları gelip bana duygusuz bir şekilde anlatıyor güya beni korkutup eve geri yollayacak beni siz ne düşünüyorsunuz napardınız çok kararsızım

Evden kaçıp ablamlarda kaldım, eniştemin tehdit gibi hikayeleri beni korkuttu, siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?